Minimal Easter again

Minimal Easter again

Heidi Risku - Minimal Easter

Heidi Risku - Minimal Easter

It seems to be a quite minimal Easter again. I placed a couple of catkins into this tiny vase made of red clay. I think it’s just perfect. Like a hint of becoming Easter.

Easter also means making some decorations with kids. Last year we painted eggs. This year we made bunnies. Every year we also grow easter grass together. This time we had small white ceramic pots for them. They haven’t grown at all yet, I hope we weren’t too late this year.

I have tried to find some white flowers for  Easter. Grape hyacinth or Bridal crown, but haven’t found yet so instead, I bought white tulips. Sadly tulips aren’t lasting very long so I think I still must buy new ones for next weekend.

Minimalistinen pääsiäinen

Pääsiäisestä vaikuttaa taas tulevan melko minimalistinen. Laitoin pari pajunoksaa tähän pieneen punasavesta tehtyyn maljakkoon, joka on mielestäni juuri sopiva näin. Kuin vihjaus tulevasta pääsiäisestä.

Meillä pääsiäiseen kuuluu myös askartelu yhdessä lasten kanssa. Viime vuonna maalasimme munia, tänä vuonna teimme pääsiäispupuja. Joka vuosi istutamme myös rairuohoa. Tällä kertaa meillä oli ruohoja varten pienet valkoiset keraamiset ruukut. Ruohot eivät ole vielä lähteneet kasvamaan. Toivottavasti emme myöhästyneet niiden kylvön kanssa.

Yritin löytää pääsiäiseksi valkoisia kukkia. Valkoisia helmililjoja tai perunanarsisseja, mutta en löytänyt vielä. Sen sijaan ostin valkoisia tulppaaneja. Harmi kyllä tulppaanit eivät kestä kovin pitkään, joten minun täytynee ostaa ensi viikonloppua varten uusia.

Heidi Risku - Easter tulips Heidi Risku - Easter bunny

Enemmän kuvia lisäilen Instagramin puolelle: @heidirisku
Alla olevien linkkien takaa löydät pääsiäisinspiraatiota menneiltä vuosilta.

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

I will add more photos to my Instagram account: @heidirisku 
Have a nice Easter!

Easter inspiration from past years:

OUR NEW EASTER TRADITION – Decorating catkins by reusing paper tissues.
EGG DAY  – Painting eggs with Annie Sloan Chalk Paint.
LAZY EASTER TABLE – Easy table setting for Easter
WRAPPING PAPER DIY – Decorating catkins by reusing paper tissues.
SPOTTY EASTER EGGS – Painting eggs with a permanent marker.
EASTER INSPIRATION – Decorated catkins etc.

Ceramic vase – Jatta Lavi | Wooden table – PeltolaLeave a Reply

Your email address will not be published.