Farewell, green wall

Farewell, green wall

Seems like it’s time to say farewell to the green wall. That’s because we are going to paint our bedroom wall soon. Last summer we painted at the living room and the kids room. After Christmas our dining room walls got a new color, so now is time to paint walls at the bedroom.

We have really liked the green color, but the paint has not been the best or most practical choice for this wall. It has only been two years since when we painted it green. I might miss this color, but now it’s time for something new. Farewell, green wall.

Jäähyväiset vihreälle seinälle

On aika jättää hyvästit vihreälle seinälle, sillä kotimme seinien maalauskierros jatkuu. Olohuoneen ja lastenhuoneen seinät saivat tuoreen maalikerroksen kesällä. Joulun jälkeen ruokailutilan seinät vaihtoivat väriä. Seuraavaksi vuorossa on makuuhuoneen vihreä seinä.

Siitä on vasta reilut kaksi vuotta, kun seinä sai vihreän värinsä. Samalla toteutimme seinään koteloinnin [Kotelointi makuuhuoneen päätyseinään] ja uudistimme muutenkin makuuhuonetta hieman.

Maalivalinta ei ollut ihan paras, vaikka väristä olenkin pitänyt. Maalasimme seinän muistaakseni Tikkurilan Harmonylla. Kiiltoaste on matta, mutta pinta ei kovin käytännöllinen. Tasolta on pölyjen pyyhkimisen myötä lähtenyt yhdestä kohdasta maali, tarttuen kynttilänjalan pohjaan. Lisäksi seinään jää jokaisesta kosketuksesta vaalea jälki ja niitä ei ole kovin kiva olla jatkuvasti pyyhkimässä seinästä. (Sattuneesta syystä sängyllä on aika usein joku pomppimassa tai tekemässä milloin mitäkin kuperkeikkoja tai temppuja.)

Vihreä muuttaa sävyään valon mukaan. Ehkä tuota väriä tulee vielä ikäväkin. Nyt on kuitenkin uuden vuoro.

Green wall - vihreä seinä - Heidi Risku

Green wall - vihreä seinä - Heidi Risku

Green wall - vihreä seinä - Heidi RiskuLeave a Reply

Your email address will not be published.