L = Local

L = Local

Ihanaa, kun on alkanut olla taas valoisampia ja  pidempiä päiviä.

Vihdoin minä, koti ja kamera olimme valmiina, kun valoisa hetki koitti ja sain kuvata näitä jo marraskuulla paikallisesta Makers Design Market -tapahtumasta ostamiani tuotteita näyttääkseni niitä myös teille. Makers Design Market -tapahtuma järjestettiin Kuntsin modernin taiteen museolla Vaasassa.

Kuten olette saattaneet huomata, suosin mielelläni kotimaisten valmistajien tuotteita niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Ilahduin kun marraskuulla avautui mahdollisuus käydä shoppailemassa paikallisten käsityöläisten tuotteita. Ostokseni eivät päätyneet pukinkonttiin, vaan ostin nämä ihan omaksi ilokseni.

Olin jo aiemmin ihaillut Ida Vikfors Studion tekstiilejä. Idalla oli mukanaan tästä kankaasta valmistettu pieni kynäpenaalin kokoinen pussukka. Olin kuitenkin haaveillut tästä kankaasta tehdystä tyynynpäällisestä. Ida kertoi, että näitä on hänellä vielä yksi jäljellä kotonaan, joten otin Idan yhteystiedot ja kävin vielä jälkikäteen noutamassa tämän tyynynpäällisen häneltä.

Tässä valossa tummanharmaa tyynynpäällinen erottuu kauniisti eteisen tummanharmaasta seinästä. Ja niiden kauniit sävyt toisistaan.

Finally I had time and light to take photos on these local products I bought from Makers Design Market last November.

Makers Design Market Vaasa - Ida Vikfors Studio tyynynpäällinen - Peltola Oy Deco pöytä
Cushion: Ida Vikfors Studio | Table: Peltola Oy

Tyynynpäällinen Ida Vikfors Studio

Tähän saakka luulin, että tyynynpäällinen olisi samanvärinen kuin tummanharmaa sohvamme, mutta valo paljasti siitä violehtavan sävyn, jota vielä korostin tuomalla lastenhuoneesta violetin tyynyn sen seuraksi.

Makers Design Market - Vaasa
Wooden cutting board: Jarl Johan [Glass bowl is my flea find]
Tämä kauniin kuviollinen peni tarjoilualusta/leikkuulauta on valmistettu kierrätyspuusta. Makers Design Market -tapahtuman Instagram tililtä löysin vielä tiedon että sen valmistaja on Jarl Johan. Näiden lisäksi ostin vielä Myrfolkin merinovillaisen kaulurin eskarilaiselleni sekä Lulu & Helina postikortteja jemmaan lasten kavereiden synttäreitä ajatellen. Toivottavasti tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna.

VIDA – Vaasa inspiration

Kun yksi ovi sulkeutuu, niin edessä avautuu uusia:
Olemme perustaneet Vaasaan uuden blogi- ja someyhteisön nimeltä VIDA – Vaasa inspiration, joka tarjoaa elämää ja inspiraatiota vaasalaisen someyhteisön silmin.

VIDAa on ollut perustamassa yhteensä seitsemän bloggaajaa Vaasasta. Tästä pääset kurkistamaan muiden perustajien inspiroiviin blogeihin:

Maija | Maijan
Malin | Hemma
Mari | Marin silmin
Mea | Be inspired by Mea
Sannis | Life 2.0
Tuula | Tuulanneli

Mukaan on tullut jo muutama muukin Vaasan alueen bloggaaja. Yhteisöön otetaan mukaan myös muita kuin blogeja: Vloggaajat ja Instagrammaajat ovat myös tervetulleita yhteisöön.

Tervetuloa seuraamaan Facebookiin: VIDA – Vaasa inspiration

Ps. Jos olet itse kiinnostunut liittymään joukkoomme tai haluat ehdottaa meille yhteistyötä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: vidavaasa@gmail.com

We have founded a new social media network: VIDA – Vaasa inspiration with six other bloggers from Vaasa area. Welcome to follow our Facebook page.

Tämä bannerin pirteä kuva on lainattu Tuulalta.


Leave a Reply

Your email address will not be published.