Charger POCKET

Charger POCKET

LASTENHUONE

Nyt tammikuussa olemme viimeistelleet lastenhuonetta, jonka uudistimme kesällä. Huone muutettiin leikki-ikäisten huoneesta paremmin koululaisten tarpeisiin sopivaksi. Jatkettavat lastensängyt vaihtuivat kerrossänkyyn ja huoneeseen asennettiin samalla myös kiinteät vaatekaapit, kummallekin lapselle omansa. Perhostapetti lähti liitämään ja seinät maalattiin utuisen vihreällä.

Huone on pieni, kokonaisuudessaan vähän reilut 9 neliötä. Korkeutta huoneessa on onneksi kolmen metrin verran. Mitä pienempi ja haastavampi tila, sitä enemmän vaivaa ja kekseliäisyyttä sen ratkaisujen kanssa tarvitaan.

Tässä yksi huoneen säilytysratkaisuista:

LATAUSPISTE
Lastenhuoneen oven vieressä olevaa pistorasiaa käytetään puhelimien latauspaikkana. Ennen kännykät ja tabletit lojuivat johtojensa kanssa aina tuossa lattialla, kulkureitin varrella. Ne tuntuivat olevan aina tiellä. Jatkuvana vaarana oli myös, että joku astuisi vahingossa niiden päälle.

Halusin seinälle jonkinlaisen telineen, jossa laitteet voisivat olla latauksessa ja muutenkin säilytyksessä. Hankin sitä tarkoitusta varten mustan, muovisen Normann Copenhagenin Pocket 4 säilyttimen, jonka pohjaan porattiin reikä johtojen läpivientiä varten. Reikä ei ole suuren suuri, mutta johtojen pienet latauspäät mahtuivat juuri ja juuri siitä läpi. Nyt laitteet ovat ainakin vielä pysyneet siellä. Toivotaan, että jatkossakin. Arkikäytössä pienten ja suurempienkin ratkaisujen toimivuus testataan.

KIDS ROOM CHARGER POCKET
We installed Norman Copenhagen Pocket 4 container on the kids room wall, to keep the phones and tablets out of the floor. It only needed a hole drilled in the bottom for the cords. Everyday life will eventually show does it really work. Now the phones and tablets have stayed there while charging.

lastenhuone - kids room

pocket container säilytin

lastenhuone - kidsroom

lastenhuone - kids room

charger pocket - latauspiste - lastenhuone

charger pocket - latauspisteHaluatko tutustua aiempiin postauksiin, joissa kerron lastenhuoneen uudistuksesta?

DIY sängynluslaatikko: Black BOX
Puoliksi maalatut seinät: HALF painted
Ideoita, joihin ihastuin: IDEAS I FELL IN LOVE
Lastenhuone ennen muutosta: BEFORE THE UPDATELeave a Reply

Your email address will not be published.