All about TRAY

All about TRAY

I found this wooden beauty yesterday. It’s a vintage tray made of decorative birch wood called curly birch. Inspired by my yesterdays flea market find I wanted to tell you something about trays.


Löysin tämän puisen kaunottaren eilen. Se on vintagetarjotin, joka on valmistettu koristeellisesta visakoivusta. Tarjottimen taustapuolella lukee “Backman” ja “Made in Finland”. Inspiroituneena eilisestä kirppislöydostäni, halusin kertoa teille jotain tarjottimista.

I just love them! Often I use them in different compositions. They are functional for example to use under candles, but also a good way to bring layers to compositions. Here are some old pictures of compositions that I have made by using different kind of trays.


Minä rakastan niitä! Käytän usein niitä erilaisissa asetelmissa. Ne ovat käytännöllisiä esimerkiksi kynttilöiden alla, mutta myös hyvä keino tuoda kerroksellisuutta ja näyttävyyttä asetelmiin. Tässä on muutamia vanhoja kuvia asetelmista, joissa olen käyttänyt tarjottimia.

[Actually there are also few other things that I often use in compositions… ] All the wooden trays are found from local flea markets. The black round one and also the grey angular tray I bought as a new about couple of years ago. The big metallic tray I bought from my neighbor.

Do you like trays and what’s your favorite?


[Itseasiassa kuvissa näkyy muutama muukin asia joita käytän usein asetelmissa…] Kaikki puiset tarjottimet ovat löytöjä paikallisilta kirpputoreilta. Mustan pyöreän ja harmaan kulmikkaan olen ostanut uusina pari vuotta takaperin. Ison metallisen osti naapuriltani. (Siitä voit lukea lisää täältä: Pohdintaa kirppisostoksista ja ehkä paras löytöni ikinä.) 

Pidätkö sinä tarjottimista ja millainen on sinun suosikkisitarjottimesi?

Follow my blog with BloglovinLeave a Reply

Your email address will not be published.