Midsummer DREAMS

Midsummer DREAMS

Haaveilusta tämä kaikki alkoi. Olen ottanut askeleita tätä hetkeä kohti jo useita vuosia. Nyt kaikki alkaa pikkuhiljaa konkretisoitua. Kuten kerroin, olen perustamassa omaa yritystä.

Yrityksen perustamista kohti vievien askelten suhteen melkoinen prosessi on ollut nimen keksiminen. (Sinänsä outoa, koska nimien keksiminen ja ideointi ovat mielipuuhaani!) Asetin oman yrityksen nimen osalta niin tarkat kriteerit, että ne osoittautuivat aika hankaliksi täyttää. Päätin, että nimen tulee olla suomenkielinen sana tai jokin suomenkielisen sanan muunnos, joka ei kuitenkaan kuulosta tekemällä tehdyltä. Nimen tulee olla myös tarinallinen ja kertoa jotenkin siitä työstä mitä teen. En halua, että yrityksen nimessä on mainittu omaa nimeäni tai design-sanaa. Ei ö tai ä -kirjaimia. Mielellään lyhyt ja ytimekäs. Sitä ei myöskään saisi olla millään muulla yrityksellä käytössä ja nimestä tulisi olla vapaana fi- ja -com päätteiset domainit. Helpommin sanottu kuin tehty!

Yksi nimiehdokas minulla jo keväällä olikin, mutta sitten joku ehti varata domainit käyttöönsä ennen minua.

Nyt minulla on yritykselle uusi nimiehdotus! Se säilyköön vielä salassa kunnes nimi on onnistuneesti rekisteröity.

Jokainen päivä tuntuu nyt sisältävän odotusta, intoa, tuskastumista ja hieman pelkoa. Se taitaa olla ihan normaalia tilanteessa, jossa irroittautuu vanhasta ja hyppää kohti jotain tuntematonta.

Myös blogin suhteen minulla on odottava fiilis. Keväällä tein muutoksen sivuston ilmeeseen. Olen tyytyväinen sivujen ilmeeseen muuten, mutta en ollenkaan tähän blogin puoleen! Blogipohjassa on muutama kohta, joita en vain saa muokattua sellaisiksi kuin haluan. Siksi suunnittelen tekeväni näille sivuille isomman uudistuksen samalla kun teen sivut omalle yritykselleni. Tuskin maltan odottaa!

Ihanaa keskikesää! Muistakaa haaveilla!


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.