SURPRISE GIFT goes to…

SURPRISE GIFT goes to…

Blogin 2-vuotispäivänä lupasin arpoa postauksen alle kommentoineiden kesken yllätyslahjan! Tänään sain ja viimein vihdoin haettua kaupasta viimeiset lisäykset suunnittelemaani lahjaan ja arvonnan suoritettua.

Arpaonni suosi tällä kertaa ensimmäisenä rohkeana kommentin jättänyttä: Paketti lähtee sinulle SALLA! 🙂

Paketti sisältää Lapuan Kankureiden Aava -keittiöpyyheen, pussin Granholm’s salmiakkifudgeja, kaupunkiaiheisen Hammis Design -kortin, lipun Messukeskukseen yksille vuoden 2017 aikana järjestettäville messuille sekä pikkuisen itse tekemäni DIY jääkaappimagneetin.

Iso kiitos kaikille kommentin jättäneille! (Ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!)

Oli mukava kuulla, että monipuolinen sisältö kiinnostaa. DIY projekteja ja sisustusta tulee blogissa olemaan jatkossakin, enkä usko että kirppislöydöiltäkään tullaan välttymään. A day with me -postausidea on myös harkinnassa.

Seuraava DIY projekti on jo aluillaan! Siitä lisää myöhemmin. Mukavaa alkanutta viikkoa!


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]2 thoughts on “SURPRISE GIFT goes to…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.