WHO AM I?

Huomasin eilen illalla, että blogillani sattuu olemaan tänään 2-vuotispäivä!

Tasan kaksi vuotta sitten aloitin kirjoittamalla lyhyen esittelyn itsestäni ja blogista sekä parvekeprojektin aloituksesta.

Sen koommin täällä blogin puolella ei ole esittelyitä tainnut ollakaan, joten ajattelin että nyt olisi oivallinen hetki. Sitä kun olen itsekin viime aikoina mielessäni pyöritellyt: Kuka minä olen?

Olen kolmen kympin rajapyykin ohittanut haaveilija, jolla on loputtomasti ideoita ja liian vähän aikaa niiden toteuttamiseen.

Tiloihin ja kalusteisiin erikoistunut muotoilija, joka on kiinnostunut kokonaisuuksista, niiden hallinnasta ja sen punaisen langan löytämisestä kaikista asioista.

Oman kodin sisustukseen liittyvien DIY projektien tekijä, joka innostuessaan hamstraa liikaa tarvikkeita ja elää ehkä virkkuukoukku tai maalipensseli kädessään.

Laiska siivoaja, joka inhoaa sotkua ja siksi haluaa panostaa tilojen ja materiaalien helppohoitoisuuteen.

Harkitseva hankintojen tekijä, joka ajattelee nykyään pientenkin ostosten suhteen, että voisiko elää niiden kanssa loppuelämänsä. On mieluummin ilman kuin tyytyy kakkosvaihtoehtoon.

Mainitsemaani pohdintaan liittyy se, että olen eräänlaisessa käännekohdassa työni suhteen.

Tulevasta kerron teille sen verran, että ihan lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu oman yrityksen perustaminen. Aion vihdoin keskittyä siihen mitä osaan, mistä pidän ja olen kiinnostunut. Ja ennen kaikkea: Siihen miten voin edellä mainittujen kautta olla muille avuksi. [Tästä aiheesta tulen varmasti kertomaan myöhemmin lisää!]

Bloggaamisen suhteen parin “testailu- ja haahuiluvuoden” jälkeen ajattelin pyrkiä keskittymään olennaiseen myös täällä blogissani. Siksi kysyn sinulta: Minkälainen sisältö sinua kiinnostaa eniten? Tai mitä sinulle on erityisesti jäänyt mieleen blogistani?

DIY-projektit? Sisustusprojektit kotona tai työssä? Valokuvat? Kollaasit? Tuotteet? Kirppislöydöt? Mielipiteet? Kokemukset? Vinkit?

Voit myös esittää vapaasti toivomuksia tulevien postausten suhteen: Mistä aiheesta haluaisit lukea tai nähdä lisää?

13.5.2017 mennessä tähän postaukseen vastanneiden kesken arvon yllätyslahjan! Lahja sisältää jotain sellaista mitä itsekin toivoisin saavani.


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]

19 thoughts on “WHO AM I?

 1. Moi Heidi, sinulta kuulisin jatkossakin DIY-projekteista. Vinkit ja mielipiteet kiinnostavat myös. Onnea uusiin koitoksiin! //Salla

  Liked by 1 person

  1. Hei Salla, Laitan nyt tähänkin viestiä, siltä varalta jos sattuisit huomaamaan: Ilmoitatko osoitteesi niin saan pakettisi matkaan? :) Kyselin osoitettasi sähköpostitse 29.5., tulikohan posti perille?

   Like

  1. Mukava kuulla, että monipuolinen sisältö kiinnostaa. :) Uusia kodin projekteja on suunnitteilla tulevaksi kesäksi ja varmasti kerron niistä myös täällä blogissa!

   Like

 2. Hei Heidi! Sinun Diy projektit, projektit töissä ja kotona, tuotteet, mielipiteet ja kokemukset, kirppislöydöt ja vinkit, valokuvat ja kollaasit. Tässä järjestyksessä 😊En nyt kyllä keksi muuta! Blogisi on 👍👍👍

  Liked by 1 person

  1. Tervetuloa Anna! :) Jaan postaukseni aina blogin Facebook -sivulle ja useimmiten kerron uusista postauksista myös instassa. Tervetuloa seuraamaan myös niiden kautta!

   Like

  1. Kiitos kommentistasi Salli. DIY projekteja tulee varmasti. Toivottavasti onni kirppislöytöjen suhteen jatkuu, jotta myös niistä riittää kerrottavaa. ;)

   Like

 3. DIY-jutut ja kirppislöydöt kiinnostaa ja sisustamiseen liittyvät vinkit vaikka väreistä, pienen tilan ratkaisuista, tilojen jakamisesta eli sellaiset jutut, joita varmaan sulla tulee töissäkin vastaan.

  Liked by 1 person

  1. Kiitos konkreettisista toiveista Kirsikka! Laitan vinkit muistiin. Väreistä ainakin voisin kirjoittaa tulevien kodin projektien yhteydessä. :)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s