Our NEW Easter tradition

Our NEW Easter tradition

Tässä pieni kurkistus meidän pääsiäiseen.

Tänä pääsiäisenä en hankkinut kukkia enkä tehnyt asetelmia. Jätin asetelmien teon kokonaan lapsille. Toinen teki asetelman pääsiäisaskarteluista jääkaapin oveen ja toinen koristeli olohuoneen sohvapöydän. Se ilahdutti lapsia ja he olivat ehkä hieman innokkaammin mukana siivoamassa kun pääsivät tekemään koristelut omaan tyyliinsä.

Pohjanmaalla virvottiin muusta Suomesta poiketen vasta lankalauantaina. Autoin lapsia virpomisvitsojen koristeluissa.

Emme ostaneet ollenkaan koristeita tai höyheniä, vaan käytimme kaappien kätköistä löytyneitä materiaaleja. Olin viime vuotiseen tapaan säästänyt silkkipapereita, joihin tekemiäni ostoksia oli vuoden varrella kääritty. Silkkipaperia oli kertynyt kolmenlaista, mutta eniten tätä utuista sinivihreää.

Useat pienet ja vähän isommatkin liikkeet käyttävät erityisesti särkyvien esineiden pakkaamiseen silkkipaperia. Nämä silkkipaperit ovat usein väreiltään ilahduttavan ajankohtaisia, verrattuna monien askarteluliikkeiden silkkipaperivalikoimiin.

Uusiokäytetyt silkkipaperikoristeet taitavat olla meidän uusi pääsiäisperinteemme!

[Ja oli meillä muunkin värisiä oksia kuin näitä sinivihreitä. Ja muitakin materiaaleja kuin silkkipaperi.]

Miten teillä koristellaan pajunoksat? Vai koristellaanko?

This year we continued our new Easter tradition with decorating branches by reusing wrapping tissues. My last summer shoppings were wrapped in this beautiful paper.


Facebook | Instagram | Twitter | PinterestLeave a Reply

Your email address will not be published.