OOPS…

OOPS…

 

Silloin tällöin, kun yritän uhmata intuition ääntä ja kokeilla jotain ihan muuta, päädyn tilanteeseen jossa huomaan tehneeni sisustusmokan. Näitä kokeiluita teen yleensä ihan omassa kodissani… Mutta nyt laitoin konkreettisesti vahingon kiertämään!

Uusin sisustusmokani olivat samettiverhot. Olin pitkään haaveillut samettiverhoista ja kodissamme on ollut kauan yksien verhojen vajaus. Innostuin löydettyäni kerrankin valmisverhot, joissa oli tarpeeksi pituutta. Lainasin mallipalat sävyvalikoimasta ja ihastuin ruskean sävyiseen samettiin. Minua epäilytti hieman värin yhdistäminen lattiamme kanssa, mutta päätin ottaa riskin! Onnekseni liikkeestä löytyi suoraan hyllystä valitsemaani väriä.

Sävy näytti luonnonvalossa täydelliseltä, mutta saatuani verhot ikkunalle totesin sen näyttävän keinovalossa aika kammottavalta… Erityisesti yhdistettynä kellastuneeseen tammiparkettiimme. Juuri sellaiselta vihertävän rusehtavalta retrosamettisohvan sametilta, jolta ei värin tosiaankaan ollut tarkoitus näyttää.

Tarkoituksena oli hieman konjakin väriseen menevät, trendikkään ruskeat samettiverhot, jollaisilta ne luonnonvalossa näyttävitkin. [Harmi kyllä oleilemme tähän aikaan vuodesta kotona pääasiassa keinovalossa!]

Verhoissa itsessään ei silti ole mitään vikaa – vaan tilan valaistuksessa ja lattiassa yhdistettynä verhoihin. Epäily värin sopivuudesta lattiamme kanssa ei siis ollut turha.

Pidin verhoista edelleen, enkä halunnut niistä luopua, joten päätin testata verhojen sopivuutta toimistollemme. Retrot samettiverhot toimistossa? Mitähän muut olisivat niistä mieltä? Otin verhot mukaan toimistolle ja ripustin ne ikkunalle. Ovat paljon paremmat siellä. Sävy sopii täydellisesti toimiston lattian kanssa!

 

Verhoepisodin myötä toimiston olematon sisustus otti askeleen eteenpäin. [Suutarin lapsella ei ikävä kyllä täälläkään ole kenkiä!] Toimiston sisustusta on koottu pikkuhiljaa, yksittäisiä huonekalujen prototyyppejä käyttäen.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Kylläpäs löysinkin kauniit verhot… Vai mitä?


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.