DREAMS COMING TRUE ?

The TINY TOILET DREAMS post I wrote last week inspired me to make some of my dreams come true…

Kirjoitin viime viikolla pienistä haaveista pikkuisen vessamme suhteen. Laitoin silloin tilaukseen mustan pyyhetangon ja pohdin jäävätkö muut jutut vain haaveiluksi.

Tilaamani pyyhetanko saapui pian postissa, mutta epäonnekseni se sattui olemaan viallinen kappale. (Pislalta luvattiin onneksi lähettää uusi tilalle!) Sain kuitenkin testattua tangon sopivuutta viallisellakin kappaleella.

Toinen haaveistani toteutui, kun sain eilen postissa Lapuan Kankureilta kaksi suurta Terva pyyhettä palkkioksi kodissamme syksyllä järjestetyistä tuotekuvauksista. Pyyhkeiden väri on musta-pellava ja ne ovat täydelliset – tai ehkä jopa vielä enemmän!

Aioin ostaa pyyhkeitä varten mustat, metalliset s-koukut. Paikallisista kaupoista en kuitenkaan löytänyt etsimääni. Mustat koukut sattuivat olemaan loppu myös liikkeestä, joka myy juuri niitä haaveilemiani Nomess Copenhagenin koukkuja. Niiden sijaan ostinkin hieman eri mallisia, isompia koukkuja. Sattumalta isot koukut muodostivat aika hauskan parin yhdessä  näiden isojen pyyhkeiden kanssa!

Tässä on esimerkki siitä, miten mittasuhteilla leikittelemällä saa usein aikaan mielenkiintoisempia kokonaisuuksia. Pienessä wc-tilassa oleva reilun kokoinen tanko, luonnottoman suuret koukut ja isot, lattiaa hipovat pyyhkeet. Miten upea yhdistelmä!

Voi kunpa saisin kuvien myötä välittymään miten ihanat nämä pyyhkeet ovat!

Lisäsin kuvaan tunnelmaa jakkaran päälle tehdyllä asetelmalla ja kynttilänvalolla.

New: Terva towels, Lapuan Kankurit | Nomess Copenhagen s-hooks, MINUN\MIN | Towel hanger, Pisla

Nyt pyyhkeet koskettavat lattiaa, mutta uskon niiden kutistuvan juuri sopivasti ensimmäisessä pesussa.  Käsipyyheitä varten aion hankkia niitä pienempiä s-koukkuja. Vessan lattia kaipaa vielä mattoa ja uusi valaisin olisi kuin piste i:n päälle. Tuskin kuitenkaan ilmestyvät meille seuraavan viikon aikana. Sillä välin on tyydyttävä siihen mitä on. Tämäkin muutos piristää jo huomattavasti.


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s