BRIGHTNESS

BRIGHTNESS

Valoisa päivä inspiroi minua jatkamaan kuvausharjoituksia rekvisiitalla, jota olin tuonut Laini pöydän kuvaamista varten toimistolle. Musta pöydän kansi, Lapuan Kankureiden Mono keittiöpyyhe, Iittalan Sarjaton kulho sekä sembramännyn kävyt muodostivat aika yhdessä ihanan kombinaation.

Samoin tämä Corona villahuopa ja puuvillan kukat. Auringonpaiste toi kauniisti esiin villan ja puuvillan pehmeyden ja pintastruktuurin vaihtelut. Kuvaan pääsi myös yksi kesällä tekemäni kirppislöytö, ruskehtava Tarbeklaas lasikulho.

Heidi Risku, Lapuan Kankurit, Natural materials

Tarkennuksena vielä, että en suinkaan opiskele valokuvausta vaikka yksi tehtäväni sitä koski. Toki kuvaaminen kiinnostaa minua muuten. Valokuvauksen tekninen puoli ei ole ihan hallussa, mutta näin upeassa valossa onnistuu paremmin kuin talven hämärässä.


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]2 thoughts on “BRIGHTNESS”

  • Ihana valo ja kauniit asetelmat! Tulin Instagramista tänne kurkkimaan, kun niin ihanalta näyttää siellä. Erityisesti hymy nousi huulille, kun näin tuon viimeisen kuvan, itselläni on tuo samainen Corona-huopa ja muutamia vuosia sitten olen ostanut saman lasikulhon kirppikseltä 🙂

    • Kiitos kommentista Kati ja kiva että tulit kurkkimaan! Aika sattumaa. Itse ostin tuon ison kulhon kesällä ja lisää samoja pienempiä ihan hiljattain. Sopivat ruskeansävyisinä hyvin yhteen tuon huovan kanssa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.