LOVE AT FIRST SIGHT

Löysin tänä syksynä kotiini jotain sellaista mistä olin jo pitkään haaveillut.

Ehdotin taannoin Keltaisen keinutuolin Virpi Mäkiselle näyttelyä Sellaan, johon suunnittelin parhaillaan kahvilan sisustuksen päivitystä. Virpi innostui ideasta ja toi kahvilan seinät täyteen kauniita ja levollisen tuntuisia taulujaan. Olin salaa haaveillut ostavani häneltä vielä jonain päivänä taulun. Haave syttyi keväällä 2014 kun saimme Virpin tauluja esille Jyväskylän asuntomessuille yhdessä KEY Livingin Kirsin kanssa sisustamaamme kohteeseen, Lammi-Kivitalo Lunaan.

Työpisteeni sijaitsee samassa talossa, jossa Virpin taulut ovat nyt esillä. Käyn siellä lähes päivittäin kahvilla ja lounaalla ihastelemassa maalauksia.

Virpi Mäkinen “Yhdessä” -exhibition at Sellan Kaffila.

Oikeastaan ihastuin jo heti alussa vähän enemmän yhteen näyttelyn tauluista.

Sain sen ja toisen vaihtoehtoisen taulun kotiini sovitettaviksi. Taulu sopi täydellisesti siihen mihin olin ajatellut, enkä olisi malttanut enää luopua tuosta taulusta. Taulu on nimeltään “Satama sumun syleilyssä”. (Kuvassa vasemalla.)

Olin aiemmin ajatellut kotiini taulua hieman synkästä ja sumuisesta metsämaisemasta, mutta tämän taulun merellinen teema sai minut toistaiseksi unohtamaan metsämaisemat. Taulun sävyt ja koko sopivat aika hyvin makuuhuoneeseemme, vai mitä mieltä olet?

THE painting in our bedroom.

Toinen taulu olisi sopinut hyvin väreiltään olohuoneeseemme, mutta se oli kooltaan liian pieni. Molempien taulujen koko oli 90 x 120 cm. Mutta olohuoneen seinälle minulla onkin jo toinen idea! Siitä kerron lisää joku toinen kerta.

Virpin “Yhdessä” -näyttely on esillä Sellan Kaffilassa vielä vuoden loppuun saakka. Jos asut lähistöllä niin käy ihmeessä tutustumassa Virpin tauluihin ja maistamassa kahvilan taivaallista mutakakkua….

I fell in love with one painting at the first sight. The artist, Virpi Mäkinen gave me two of her paintings to test them at my home. The other one had perfect colors, but sadly the size was too small for our living room. Luckily the one I fell in love was perfect to our bedroom. Or what do you think? I will definitely keep it! 


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s