Minimal Christmas

Minimal Christmas

Olen tänä vuonna tehnyt erilaisia jouluvalmisteluita jo lokakuun alkupuolelta saakka, vaikka en koe olevani mitenkään erityisesti “jouluihminen”. Jouluvalmistelut ovat liittyneet meneillään oleviin työprojekteihin.

Lokakuun lopulla avasin joulukauden hakemalla kaupasta erilaista jouluun liittyvää rekvisiittaa: pienen kuusen ruukussa, glögiä, pipareita, omenoita ja luumuja. Samaan aikaan kun kaupoissa oli esillä Halloween juttuja.

Halloween tarjonnasta ostin mustia kynttilöitä, jollaisista haaveilin jo viime joulun aikaan. Kurkkaa tästä viime vuotinen Joulun väripaletti -postausSamalla värimaailmalla mennään tänäkin jouluna. Tyyli vain muuttunee ehkä astetta askeettisemmaksi. Parin joulusomisteen hankinta on silti haaveissa.

Minimalistista joulufiilistä meille jäi tuomaan kuusi ja mustat kynttilät.

Miten joulu näkyy sinun kodissasi? Vai näkyykö ollenkaan?

Sisustamisen kausiluontoisuus on nimittäin pikkuhiljaa vähenemässä. Huomaatko tämän suunnan omassa kodissasi tai ympäristössäsi?

Living room
Minimalist Christmas look at our living room.

This year Christmas preparations have been in my mind since the beginning of October. Preparations have been related to my current work projects.

Christmas tree and black candles I bought for one project, brought a minimal Christmas look into our home. This year color palette will be same as it was last Christmas. However, this year Christmas decorations might be even more ascetic than last year.

How Christmas season appears in your home? Or does it?


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.