Nähdään pian!

Pitkä päivä, tai oikeastaan pitkä työviikko takana. Tänään saimme valmiiksi upean messuosaston Vasara-messuille. Viikkoon on mahtunut myös monen monta muuta projektia. Vielä viikko ei silti ole ohi, vaan Vasara-messut avataan Botniahallissa lauantaina klo 10!

Anemone Vaasa puuvilla
Upeat puuvillat ANEMONE

Tule tekemään Blogivaasan osastolle ilmainen DIY projekti kanssani! Voit tehdä valintasi mukaan joko amppelin tai hyllyn. 50 ensimmäistä pääsee toteuttamaan DIY:n kumpanakin päivänä. Tule ajoissa, sillä materiaaleja on vain rajallinen määrä. DIY materiaalit teille tarjoaa Stark & Pohjanmaan Expo Olen osastolla lauantaina klo 10-14 ja Kaunis Arki blogin Anna klo 14-17.

Kurkkaa Maijun blogista millaisen sisustuksen he ovat yhdessä Löytö blogin Johannan ja yhteistyökumppaneiden kanssa taikoneet: MAIJU SAW | BLOGGER´S BOOTH [Maijun blogissa voit osallistua Finnish Design Shopin 100 eur arvoisen lahjakortin arvontaan]

Messuosastollamme voit osallistua arvontaan jonka palkintoina ovat Lapuan Kankureiden Saaga Uni -mohairhuopa, 100 euron lahjakortti Finnish Design Shoppiin ja Skandinavisk Koto-kynttilä Minun/Miniltä.

Nähdään aamulla!

Anemone Vaasa eukalyptus
Eukalyptukset ANEMONE

Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]

2 thoughts on “Nähdään pian!

  1. Osastonne näyttää kyllä kauniilta, varmasti keräsi kehuja! :) Muutamia messuosastoja itsekin (koulun puolesta tosin) suunnitelleena ja järkänneenä tiedän, että iso työ siinä on! Ja jos vielä on itse osastolla esittelijänä niin se vaatii kyllä veronsa. Mutta kun kaikki on ohi ja siivottu, niin fiilis on väsynyt & ihan mieletön yhtä aikaa! Innolla odottelen kun ehdit/jaksat päivitellä messuista lisää tänne. :)

    Like

    1. Kiitos kommentistasi Anna! Ihana kuulla että joku odottaa seuraavaa postausta. ;) Tarkoituksena on julkaista vielä messuilla tehdyn DIY hyllyn ohjeet. Messuviikonlopusta jäi hyvä fiilis! Väsynyt mutta onnellinen. :D

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s