DIY Amppeli | Heidi Risku

Vasaramessujen DIY workshop ja lippuarvonta

Kuten aiemmassa postauksessani jo kerroin, olen tänä vuonna mukana Pohjanmaan suurimmilla rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen messuilla eli VASARA – messuilla Blogivaasan osastolla.

Maiju ja Johanna ovat suunnitelleet meille inspiroivan osaston, joka toteutetaan yhteistyökumppaneidemme tuotteilla.

Osastolle voit tulla osallistumaan myös DIY pajaan! Kumpanakin messupäivänä 50 ensimmäistä pääsee toteuttamaan ilmaisen DIY projektin minun ja Kaunis arki -blogin Annan kanssa. Valittavina DIY projekteina ovat hylly tai amppeli. Tein molemmista esimerkit, mutta voit tulla tekemään oman versiosi samankaltaisia materiaaleja käyttäen.DIY | HEIDI RISKU

Sijoitin hyllyn makuuhuoneeseemme minimalistiseksi yöpöydäksi ja stailasin sen Vaasalaisen Minun / Min – lifestyle myymälän tuotteita käyttäen. Messinkinen HAY:n tarjotin sekä Merakin kynttilä ovat liikkeen valikoimista.

DIY Amppeli | Heidi Risku

Oikeastaan tein kokeeksi hyllystä ja amppelista useita versioita.  [ Katso myös miltä sama hylly ja toinen, ruskeasta nauhasta tekemäni amppeli näyttävät Annan kotona. ] Itse ihastuin erityisesti tähän versioon minikokoisesta amppelista, jossa jätin nauhat pitkäksi tupsuksi.

Nyt arvon yhden lipun Vasara-messuille, jotka järjestetään Botniahallissa 29-30.10. Voit osallistua lippuarvontaan perjantaihin 21.10.2016 klo 22 mennessä jättämällä kommenttisi alle sekä tykkäämällä Facebook sivustaniJulkaisen arvonnan voittajan blogissa tulevana viikonloppuna.

Ps. Arvon toisen lipun Instagramin puolella, joten voit tuplata mahdollisuutesi ja osallistua arvontaan myös siellä, tänään sunnuntaina 16.10. klo 23.59 mennessä.

Pps. 20.10. klo 15.45. Hei! Sain tiedon että kommenttien lisäämisessä blogiini on ollut ongelmia, eikä kommentteja ole pystynyt jättämään. Voit siis osallistua Vasaramessujen lippuarvontaan myös Facebook-sivullani jättämällä kommenttisi uusimman julkaisun alle ja tykkäämällä sivustani.


[ Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]

3 thoughts on “Vasaramessujen DIY workshop ja lippuarvonta

  1. Sisustaminen ja arkkitehtuuri ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi olisi ihana päästä tapaamaan Vaasan huippuhyviä sisustusbloggaajia :)!

    Like

  2. Mukana lippuarvonnassa, olis kiva päästä messuille näkemään sisustusjuttuja livenä, kun nyt tulee lähinnä netistä selailtua.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s