Eipä tässä muuta…

…kuin että täällä ollaan! Syksy on saapunut uusine haasteineen. Monta rautaa on tulessa, monta postausta työn alla ja paljon asiaa, mutta blogijutut ovat vähän jääneet kaiken muun jalkoihin.

hr-viherkasvit

Instagramissa ja Facebookissa on kuitenkin jatkuvasti pieniä kurkistuksia arkeen ja projekteihin.

Syyskuun alussa olin kirjoittamassa postausta tästä aiheesta, mutta nyt kuu lähenee jo loppuaan. Tämä syksy on nimittäin tuonut tullessaan hieman uudenlaisen arjen. Seitsemän vuoden jälkeen olen taas aloittanut opiskelut. Tällä kertaa työn ohella.

Opiskelu on yksi tietoinen askel kohti ammatillisia päämääriäni. Otan tietoisia askelia kohti päämääriäni, mutta silti pidän silmät auki ja olen avoin eteen tuleville mahdollisuuksille. Kuljen siis virran mukana ja katson mihin tieni johtaa. Tartun matkalla avautuviin tilaisuuksiin ja haastan itseni kokeilemaan rohkeasti uutta.

Haasteille kyllä sanominen vei minut viime viikon perjantaina Seinäjoen Rytmikorjaamon lavalle puhumaan 90 henkilön yleisölle sekä viikonloppuna Kurikassa järjestettyyn Asu ja Elä tapahtumaan puhumaan Syksyn sisustustrendeistä ja lähisisustamisesta.

“Lähisisustamisen hyöty jää lähelle” Kurikka-Lehti 13.9.2016

Työn alla postaukset mm. Jupiterista löytämäni vanhan suksen tuunaamisesta sekä oman kodin sisustamiseen liittyvästä oivalluksesta. Ja tulossa on kiva blogiyhteistyö Vasara-messuihin liittyen. Pysykää siis kuulolla!

Rentouttavaa viikonloppua ja inspiroivaa syksyä!


[ Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s