Lisää kirppistelyä ja paras sisustusvinkki ikinä

Lisää kirppistelyä ja paras sisustusvinkki ikinä

Tämän vinkin olet varmasti kuullut ennenkin, mutta se on aina vain ajankohtainen ja tuskin vanhenee koskaan:

Paras sisustusvinkkini on siivous ja itselle turhien tavaroiden karsiminen. [Ja KonMari-innostuksen myötä se on vielä erityisen trendikästäkin tällä hetkellä.]

Sen pohjalta on hyvä aloittaa kaikki muukin sisustaminen.

Olen sitä mieltä että kun tavaroista tulee itselle turhia, niin ne kannattaa laittaa mahdollisimman pian kiertoon. Silloin on suurempi todennäköisyys että ne [kelpaavat ja] ehtivät olla hyödyksi vielä monille muillekin käyttäjille.

Viimeisten parin vuoden aikana olen luopunut paljosta itselleni turhasta tavarasta. Osin ne ovat tulleet elinkaarensa päähän ja osin lähteneet uusiin koteihin ja uusille käyttäjille.

[Toistaiseksi] viimeinen rutistus tavaroiden eteenpäin laittamiselle tuntuu olevan tämä kirppisviikko. Sen myötä kotimme alkaa pikkuhiljaa olla vapaa turhasta tavarasta.

Eilen kävin läpi myös ulkovaraston tarpeettomat tavarat ja huomenna täydennän pöytääni ja vien niitä Palosaaren kirppikselle.

Ei kovin mittava saalis.

Pienen kokonsa vuoksi Palosaaren kirpparilla voi oikeasti vain pikaisesti poiketa ohi kulkiessaan, jos ajatus isompien kirppisten kiertämisestä uuvuttaa. (Kuten minua joskus, viime aikoina myös fb kippiksien kuvapaljouden keskellä.)

Ja jos sinulla sattuu olemaan ylimääräistä tavaraa myytäväksi saakka niin Palosaaren kirppikseltä voi vuokrata pöytän hintaan 25 €/viikko [tai 22 €/viikko jos vuokraa kahdeksi viikoksi tai sitä pidemmäksi ajaksi]. Siinä tapauksessa jos kaikki tavarat eivät tule myydyksi niin voit sopia jättäväsi ne kirppikselle, joka lahjoittaa niitä hyväntekeväisyyteen. Kätevää vai mitä?

Loppuviikosta on luvassa pieni yllätys blogini lukijoille Vaasan alueella. Kerron siitä Facebook sivuillani ja Instagramissa. Käy siis seuraamassa jotta olet kuulolla!

Ps. Seuraavassa postauksessani kerron teille sisustuksellisesta oivalluksestani, joka on kirkastunut mielessäni viimeisen puolen vuoden aikana. Siihen liittyvät myös kirppiksiltä tekemäni löydöt.


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.