NEED for beauty?

NEED for beauty?

“Älä osta mitään mitä et tarvitse.” Mutta mihin sitten tarvitsin näitä?

[ Kukkaruukku ja naruamppeli Granit | Samettinen tyynynpäällinen ja sisätyyny H&M Home ]
Tarve kauneudelle? Tarve kodikkuudelle? Tarve sisustamiselle?

Muutama sisustusesine tarttui mukaan alkuviikolla tehdyltä Ruotsin reissultamme. Kuvassa yllä näkyy osa ostoksistani. Kaikki ostoksistani ovat sellaisia joiden hankintaa olen harkinnut jo jonkin aikaa, joten täysin heräteostoksiksi en niitä lue. [Tosin ilman niitäkin eläisi.]

Ruotsin reissun, Seinäjoen Asuntomessuilla käynnin ja Pinterest surffailun myötä listallani on tällä hetkellä muutama “Must have” tuote. Alla pieni kollaasi, johon olen koonnut kuvia näistä tuotteista.

Kuu valaisimet Design Stories | Ruukut ja lautasliinat Granit | Villahuopa ja peitto Lapuan Kankurit | Tyyny H&M Home | Z1 valaisin Ay illuminate

Granitin mustat polystone ruukut ovat kauniin pyöreän muotoisia, kauttaaltaan samanvärisia ja sopivat siksi erityisen hyvin asetettavaksi amppeleihin. Lapuan Kankureiden huopa ja rennoksi pöytäliinaksikin käyvät peitot kutsuvat minua puoleensa. Väreinä musta-harmaa-valkoista ja pellavaa. Olen kauan haaveillut ostavani suorakaiteen muotoisia tyynyjä ja H&M Home myymälästä löysin untuvatäytteisiä tyynyjä ja niihin vaaleanharmaat samettipäälliset.

Valaisimissa olen ihastunut läpikuultaviin kankaisiin ja pussimaiseen muotoon. Kollaasin valaisimista ottaisin kotiini minkä vain.

Sävyissä silmääni miellyttävät tällä hetkellä beigehtävät harmaat, musta ja luonnonvalkoisen sävyt. Erityisesti tummanharmaan ja vaalean beigen yhdistelmä on juuri nyt täydellinen.

Kohde 23 Valokin seinällä olevaan makramee työhön oli käytetty kaksi DIY pakettia.

Asuntomessuilta on jäänyt erityisesti mieleen tämä Taito Shop Rustoopuorin DIY makramee, jota myydään tarvikepakettina messuilla ja Rustoopuorin myymälässä. Messuilta löydät POP UP shopin Talo Valokin (kohde 23) autotallista. Ehkä suuntaan vielä Seinäjoelle tätä hakemaan. <3

Don’t buy anything you don’t really need. But what need is this? Need for beauty, need for decorate or need for cosyness?

I bought few new home decor products from my  recent trip to Sweden. And I still have few must have produts like this macramee wall hanger.


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.