#Farosfiilis

#Farosfiilis

Osallistuin muutaman muun Blogivaasan bloggaajan kanssa Samuel Glassarin järjestämään video- ja vlogikuvaamisen perusteet -workshoppiin, joka järjestettiin Vaasassa ravintolalaiva Faroksen kabinetissa.

Siitä olikin jo vuosia aikaa kun olin viimeksi käynyt tuolla Vaasan ainoalla ravintolalaivalla. En muista juurikaan miltä siellä aiemmin näytti, mutta muistan että laiva oli silloin tunnelmaltaan jotenkin tummanpuhuva ja vanhahtava. Nyt sisustus oli täysin päinvastoin valoisa, raikas ja ajan henkinen.

Workshop illan sää oli täydellisen aurinkoinen ja laivan hiljattain uudistettu sisustus innostivat kuvaamaan ja myös videoimaan kaunista laivaa. Tilat vaikuttivat täydellisiltä esimerkiksi juhlien järjestämiseen – sisustuskin on juuri sopivan neutraali.

Etsin omiin sisustusprojekteihini inspiraatiota kaikista ympäristöistä, joissa liikun. Pidän siis aina silmät auki ravintoloissa, kahviloissa ja muissa julkisissa tiloissa ja tiirailen yksityiskohtia, värejä ja materiaaleja. Farokselta jäi päällimmäisenä mieleen veden heijastaman auringonvalon välke, vaaleat ja valoisat tilat, sekä loppuun saakka harkitut yksityiskohdat kuten lautasliinat ja pöydissä olleet tabletit.

En ole ollut katkarapujen suurin ystävä, mutta Faroksella nautitun mahtavan makuisen katkarapuvoileivän jälkeen olen pitänyt tiiviisti silmällä uutta tilaisuutta niiden nauttimiseen. Ehkä lähdenkin Farokselle ihan vain tuota herkullista katkarapuvoileipää nauttimaan.

Ellet ole Faroksella vielä käynyt niin voin lämpimästi sitä suositella. Faroksen löydät muuten Instagramista nimellä @farosrestaurantship


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.