Kylpyhuoneen muutos

Kylpyhuoneen muutos

Kävin tällä viikolla katsomassa erästä yksityisasiakkaalle suunnittelemaani kylpyhuonetta, joka sijaitsee 80-luvulla valmistuneessa arkkitehdin piirtämässä talossa. Muutos oli entiseen verrattuna melkoinen!

Asiakkaan toiveena oli toimiva kylpyhuone järkevillä perusvalinnoilla.

Katon mäntypanelointi ja listoitus säilytettiin ennallaan. Katon nähtyäni en edes harkinnut sen uusimista, vaan päätin että se toimisi mäntyisten väliovien ohella yhtenä suunnittelun lähtökohtana. Väliovet saivat kevyen hionnan ja lakkauksen. Muut pinnat huoneessa uusittiin.

Kylpyhuoneeseen toivottiin seinälle kiinnitettävää wc istuinta. Ehdotin seinä wc:n asennusta varten tarvittavan koteloinnin jatkamista myös pesualtaan kohdalle, jotta näkösällä olevat putket saataisiin piilotettua.

Lopputulos on nyt etenkin siivouksen kannalta huomattavasti käyttäjäystävällisempi!

Lattiaan valittiin Pukkilan beigehtävän harmaa hexagon laatta ja seiniin isohko suorakaiteen muotoinen valkoinen peruslaatta. Molempiin pintoihin valittiin mahdollisimman lähellä laatan sävyä olevat saumat. Seiniin ehdotin tiililadontaa, joka toi seiniin hillittyä elävyyttä.

Hankin kylpyhuoneeseen suunnittelun yhteydessä kaikki kylpyhuonetarvikkeet, jotta lopputulos olisi roskakoria myöden viimeistelty. Kylpyhuoneen kalusteet teetettiin mittatilauksena YOSKilla.

Puiset yksityiskohdat tuovat tilaan ryhtiä ja kodikkuutta sekä toimivat parina mm. paneloidulle katolle ja ikkunan kehyksille. Peilissä oleva led valo ja kylpyhuoneen uusi led plafondi tekevät tilasta myös entistä valoisamman.

Asiakkaan ollessa tyytyväinen lopputulokseen sitä olen minäkin. Tämä kylpyhuone kyllä kelpaisi itsellenikin!

Entäs sinä: Haaveiletko kylpyhuoneremontista vai oletko jo saanut unelmiesi kylpyhuoneen?


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.