KESÄ

KESÄ

Kesä on täällä! Ja valoisat illat. Ja lapsien poimimat luonnonkukat.

Lapset ovat kantaneet kilvan kukkia pihalta. Ne tuovat kesän tuoksuja, värejä ja silmäniloa kotiin. Ja mikä parasta, ovat ihan ilmaisia.

Pidän kovasti kotimme näkymistä huoneesta toiseen. Kuvassa yllä näkymä makuuhuoneesta olohuoneeseen. (Kuvassa näkyy toki myös yksi kotimme murheen kryyni: kulmistaan käpristyvä eteisen matto.) Vaikka sisustuksessa on käytetty paljon tummia sävyjä niin kotimme on mukavan valoisa. Ainakin näin valoisaan vuodenaikaan.

Kesä. Lempivuodenaikani heti kevään jälkeen. <3


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.0 thoughts on “KESÄ”

    • Kiitos! Se on pian 7-vuotta täyttävän esikoiseni omaa käsialaa. 🙂 Laitoin sellaisenaan maljakkoon. Kiva kun saa lapsilta näitä luonnonkukkia vaikka ei itse juuri ulos ehtisikään. Kesän ihanuuksia. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.