Asuntomessut 2016: Kodikkuutta, koreja ja räsymattoja

Asuntomessut 2016: Kodikkuutta, koreja ja räsymattoja

Lauantaina minulla ja ainakin 40 muulla alueen sisustusbloggaajalla oli onni ja ilo tutustua etukäteen osaan tulevista asuntomessukohteista Seinäjoen Pruukinrannassa. Kierros aloitettiin Kimara-Katariina nimisestä kohteesta, jossa puimme keltaiset liivit yllemme.

Meitä varten oli todella nähty vaivaa upeiden tarjoilujen ja järjestelyiden muodossa. Tervetulomaljat tarjosi Rakennusliike SarkoaHotelli-Ravintola Alma suolapaloja ja hiljattain myös Seinäjoelle kahvilan avannut Valkoinen puu upeita kakkuja. Lisäksi Mallaskosken panimo tarjosi olutmaistiaisia. (Tarjoilut olivat näköjään niin hyviä ja kauniita jotta niiden kuvaaminen jäi täysin unholaan…)

Sunnuntain pohdittuani päätin lähestya aihetta jakamalla teille kuvia kuviini tallentuneista messukotien herkullisista yksityiskohdista! Tässä postauksessa siis kodikkuutta, koreja ja räsymattoja.

Räsymattoja ja muita pehmoisia, kudottuja mattoja näkyi aika monessa kohteessa. Tässä muutama niistä.

Kannustalo Pohjanmaa. Kannustalon vaikuttavan messukohteen oli suunnitellut Helena Karihtala. Tämä tapa sijoittaa kaksi räsymattoa vieretysten sopii tiloihin, jossa lattiapinta vaatii ison maton. Ja kahta erillistä mattoa on helpompi käsitellä kuin yhtä isoa. Nämä upeat matot ovat erittäin kauniin sävyiset ja sopivat saumattomasti talon värimaailmaan.
Mäihä Muubs. Puukerrostalon toisessa kerroksessa sijainneessa miehekkäässä yksiössä oli nahkaisia tai keinonahkaisia räsymattoja. Saman tyyppisiä joita ihailin myös Vaasan Askossa.
Koti Pentikissä oli myös houkuttelevan näköinen matto.
Kannustalo Pohjanmaan kauniita sävyjä.
Koivuhalot ovat löytäneet paikkansa tästä kauniista korista. Kannustalo Pohjanmaa.
Talo Markin sisustus oli minimalistinen. Kohteesta jäi mieleen luonnonvärinen puu yhdistettynä mustaan sekä neutraaleihin sävyihin. Vaaleat korit tulivat upeasti esille mustan pöydän pinnasta.
Erityisen kodikkaana kohteena voisin mainita Maria-Elina Sanjasen suunnitteleman Mäihä Luston, joka sijaitsee Lakean rakentaman puukerrostalon toisessa kerroksessa.

Erityiskiitokset tapahtuman järjestäneille Villa Bohemian blogin Hanna Viitalalle ja Siskonpaneelisoppaa blogin Tiina Koskelalle! Ihan mahtava päivä!

Kotiin saavuttua oli melkoinen “kulttuurishokki” siirtyä näistä kauniista messukodeista lapsiperhearkeen ja viikkosiivouksen pariin. Onneksi yhteistökumppaneilta saadut messutuliaiset (Lapuan Kankureiden ja Kannustalon lahjoittamat pellavapyyhkeet, Lapuan Kankureilta saatu Kupilka aterin sekä Keltaisen keinutuoli blogin Virpi Mäkisen printti ja Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaisten lahjoittama suklaalevy) toivat hieman ylellisyyttä myös tänne ikuisen keskeneräisyyden tyyssijaan.

Seuraavassa postauksessa sitten lisää…


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.0 thoughts on “Asuntomessut 2016: Kodikkuutta, koreja ja räsymattoja”

Leave a Reply

Your email address will not be published.