Workshop INTERIOR design from 2007

Workshop INTERIOR design from 2007

Käväisin pari viikkoa sitten kurkkaamassa tilaan, jonka sisustuksen suunnittelin 9 vuotta sitten.

Kylläpäs vuodet ovat vierineet nopeasti! Tila näytti lähes samalta kuin yhdeksän vuotta sitten. Ainoastaan päätyseinä oli maalattu jälkeenpäin yksiväriseksi.

Paikka on Vaasassa sijaitseva Muova ja kyseessä on ryhmätyöskentelyyn tarkoitettu workshoptila heidän Creativelabissaan. Onko paikka sinulle tuttu tai oletko käynyt tässä tilassa? Olisi mukava kuulla kävijöiden kokemuksia!

Tässä yksi luonnostelma tilan sisustuksesta vuodelta 2007.

Syksyllä 2007 olin työharjoittelussa Muovassa, jossa yksi tehtävistäni oli Creativelabin sisustuksen suunnittelu. Creativelabissa on neljä eri tilaa, joista olin ideoimassa kaikkia enemmän tai vähemmän. Tilojen teemat on jaettu vuodenaikojen mukaan. Tämä syksyteemainen tila oli se jota pääsin tuolloin toteuttamaan. Nimesin tilan Kuurametsäksi. Ajatuksena oli syksyinen metsä jossa kuura on jo peittänyt maahan pudonneet syksyiset lehdet.

Kalusteet ryhmätyötilaa varten oli jo valmiiksi hankittu ja sisustus toteutettiin mahdollisimman pienellä budjetilla.

Riippuvalaisimet ovat itse toteuttamiani. Tuolien verhoilukangas saatiin muistaakseni lahjoituksena Annalalta ja matto VM-Carpetilta.

Sisustus on mielestäni kestänyt aikaa melko hyvin. Tilassa oleva nukkamatto ehkä kielii eniten ajankohdasta jolloin sisustus on suunniteltu.

Vai mitä mieltä sinä olet?


Yesterday I visited this creative workshop space I designed nine years ago for Muova. It still looks like almost the same. Only the wall is painted black afterwards.

After all these years it seems not aged much, but I think the rug reveals the real age of it. Or what do you think?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.