Vaasan Asko yllättää

Vaasan Asko yllättää

(Huom: Sisältää alekoodin Vaasan Askoon)

Vaasan Asko-myymälä järjesti eilen “bloggari-illan” meille alueen sisustusbloggaajille. Saimme illan aikana ohjatun kierroksen myymälässä sekä runsaasti tietoa Askon tuotevalikoimasta ja erityisesti sohvista.

Myymälä miellytti silmää myös näin sisustussuunnittelijan näkökulmasta. Tästä myymälästä nimittäin huomasi että siellä on panostettu sisustuskokonaisuuksien luomiseen ja myymälän ilmeeseen. Eikä itsellekään tullut sellaista oloa että voi kun pääsisin sisustamaan ja järjestelemään tiloja. (Tämä on nimittäin aika usein toistuva fiilis joka iskee minulle julkisissa tiloissa jotka kaipaisivat päivitystä!)

Askossa sisustussuunnittelijana toimiva Jaana Ekman esitteli meille myymälään toteutettuja sisustuskokonaisuuksia ja kertoi ajatuksia niiden takana. Myymälään rakennetuissa sisustuksissa oli käytetty myyntituotteiden lisäksi myös rekvisiittaa ja seinillä tapetteja, jotka olivat K-Raudan valikoimista.

Askossa on tarjolla monia kotimaisia sohvavaihtoehtoja, jotka valmistetaan Askon omalla sohvatehtaalla Lahdessa. Sohvien tyynyt tulevat Jalasjärvellä toimivalta Lennolilta. Sohvien verhoilukankaisiin on mahdollista saada jo tehtaalla käsittely, joka suojaa niitä likaantumiselta.

Itse kiinnitin myymälässä erityisesti huomiota Innoluxin valaisimiin sekä kattavaan mattovalikoimaan. Askossa oli myös hyvä valikoima peilejä ja pihakalustevalikoimasta löysin monta laadukkaan oloista ja hyvännäköistä tuotetta.

Tilaisuus oli mielestäni hyvin järjestetty ja aika riensikin ihan huomaamatta. Kierroksen jälkeen istahdimme nauttimaan Hotel Vallonian tapaksista. Siinä vaiheessa tosin puhelimestani oli jo akku lopussa, joten kuvia upean näköisistä ja makuisista tarjoiluista saatte kurkkia muista blogeista…

Katseenkestävät tuolit terassille.
Näitä monikäyttöisiä Ivana Helsingin raheja löytyi myymälästä usealla eri kuviolla.
Askon valikoimista löytyy paljon mattoja.
Ruotsalaisia Eight Mood mattoja, joissa on räsymattolook, mutta materiaalina puuvillan sijaan keinonahka.
Olohuoneessamme on lähes vastaava matto kuin tuo VM-Carpetin musta puuvilla-paperinarumatto tuossa keskellä. Se on ollut ihan huippuhyvä! Ja kaiken lisäksi nämä matot valmistetaan Pohjanmaalla.

Olen hyvin ilahtunut siitä että saan tarjota teille jopa -40% alekoodin Askon Vaasan myymälään. Alennuksen saa yhden tuotteen ovh hinnasta ja se on voimassa 15.6.2016 saakka. Mainitse kassalla alekoodi: ASKO

Alekoodista on ihan huikea hyöty jos olet hankkimassa kotiisi jotain suurempaa, kuten sohvaa. Jos sohvan hankinta on ajankohtainen niin tästä pääset tutustumaan Askon sohvakuvastoon. Itse käyttäisin alekoodin johonkin pitkäaikaiseen suosikkiini kuten VM-Carpetin mattoon tai Innoluxin valaisimeen.

Saimme Askolta kotiinviemisiksi Koti ja keittiö -lehden, Hilding Andersin muistivihon ja kynän sekä Softcaren tekstiilinhoitopakkauksen. Tekstiilinhoitopakkaus sisältää verhoilusuojan, tekstiilipesuaineen sekä froteeliinan.

Ja kiitos vielä Askon henkilökunnalle mukavasta illasta!


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.