Vaasan Asko yllättää

(Huom: Sisältää alekoodin Vaasan Askoon)

Vaasan Asko-myymälä järjesti eilen “bloggari-illan” meille alueen sisustusbloggaajille. Saimme illan aikana ohjatun kierroksen myymälässä sekä runsaasti tietoa Askon tuotevalikoimasta ja erityisesti sohvista.

Myymälä miellytti silmää myös näin sisustussuunnittelijan näkökulmasta. Tästä myymälästä nimittäin huomasi että siellä on panostettu sisustuskokonaisuuksien luomiseen ja myymälän ilmeeseen. Eikä itsellekään tullut sellaista oloa että voi kun pääsisin sisustamaan ja järjestelemään tiloja. (Tämä on nimittäin aika usein toistuva fiilis joka iskee minulle julkisissa tiloissa jotka kaipaisivat päivitystä!)

Askossa sisustussuunnittelijana toimiva Jaana Ekman esitteli meille myymälään toteutettuja sisustuskokonaisuuksia ja kertoi ajatuksia niiden takana. Myymälään rakennetuissa sisustuksissa oli käytetty myyntituotteiden lisäksi myös rekvisiittaa ja seinillä tapetteja, jotka olivat K-Raudan valikoimista.

Heidi Risku - ASKO Vaasa

Heidi Risku - ASKO Vaasa 9

Askossa on tarjolla monia kotimaisia sohvavaihtoehtoja, jotka valmistetaan Askon omalla sohvatehtaalla Lahdessa. Sohvien tyynyt tulevat Jalasjärvellä toimivalta Lennolilta. Sohvien verhoilukankaisiin on mahdollista saada jo tehtaalla käsittely, joka suojaa niitä likaantumiselta.

Heidi Risku - ASKO Vaasa 5
Tässä sisustuksessa oli kolme mieluista elementtiä vierekkäin: kehystetty peili, Innoluxin Kupoli jalkavalaisin sekä Askon sisustustaulu. Seinän tummanharmaa sävy nostaa ne hyvin esiin.

Itse kiinnitin myymälässä erityisesti huomiota Innoluxin valaisimiin sekä kattavaan mattovalikoimaan. Askossa oli myös hyvä valikoima peilejä ja pihakalustevalikoimasta löysin monta laadukkaan oloista ja hyvännäköistä tuotetta.

Tilaisuus oli mielestäni hyvin järjestetty ja aika riensikin ihan huomaamatta. Kierroksen jälkeen istahdimme nauttimaan Hotel Vallonian tapaksista. Siinä vaiheessa tosin puhelimestani oli jo akku lopussa, joten kuvia upean näköisistä ja makuisista tarjoiluista saatte kurkkia muista blogeista…

Processed with VSCO with a6 preset
Katseenkestävät tuolit terassille.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Näitä monikäyttöisiä Ivana Helsingin raheja löytyi myymälästä usealla eri kuviolla.
Processed with VSCO with a6 preset
Askon valikoimista löytyy paljon mattoja.
Processed with VSCO with a6 preset
Ruotsalaisia Eight Mood mattoja, joissa on räsymattolook, mutta materiaalina puuvillan sijaan keinonahka.
Olohuoneessamme on lähes vastaava matto kuin tuo VM-Carpetin musta puuvilla-paperinarumatto tuossa keskellä. Se on ollut ihan huippuhyvä! Ja kaiken lisäksi nämä matot valmistetaan Pohjanmaalla.

Olen hyvin ilahtunut siitä että saan tarjota teille jopa -40% alekoodin Askon Vaasan myymälään. Alennuksen saa yhden tuotteen ovh hinnasta ja se on voimassa 15.6.2016 saakka. Mainitse kassalla alekoodi: ASKO

Alekoodista on ihan huikea hyöty jos olet hankkimassa kotiisi jotain suurempaa, kuten sohvaa. Jos sohvan hankinta on ajankohtainen niin tästä pääset tutustumaan Askon sohvakuvastoon. Itse käyttäisin alekoodin johonkin pitkäaikaiseen suosikkiini kuten VM-Carpetin mattoon tai Innoluxin valaisimeen.

Jos isommat sisustushankinnat on jo tehty niin Askossa oli myös pientä kivaa ja tarpeellistakin sisustustavaraa, kuten tämä tarjotin. Materiaalinsa puolesta sopisi mainiosti vaikka terassin pöydälle.

Saimme Askolta kotiinviemisiksi Koti ja keittiö -lehden, Hilding Andersin muistivihon ja kynän sekä Softcaren tekstiilinhoitopakkauksen. Tekstiilinhoitopakkaus sisältää verhoilusuojan, tekstiilipesuaineen sekä froteeliinan.

Processed with VSCO with b5 preset

Ja kiitos vielä Askon henkilökunnalle mukavasta illasta!


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s