Year of DIY 2016

Year of DIY 2016

Koska tämä vuosi on jo ihan sattumalta aloitettu useammalla DIY vinkillä, ajattelin myös jatkaa samalla linjalla. Vuonna 2016 aion tehdä blogihistoriani ensimmäisen postaussarjan, joka sisältää DIY vinkkejä!

Tänä vuonna olen ajatellut haastaa itseäni tekemään enemmän käsin! Käsitöiden teko on viime aikoina jäänyt harmillisen vähiin kun kaikki suunnittelutyö tapahtuu suurelta osin tietokoneen äärellä. Olen myös huomannut kaipaavani kotimme sisustukseen lisää persoonallisia, itse toteutettuja ja suunniteltuja elemettejä valmiina hankittujen sijaan.

Tavoitteeksi itselleni asetan yhden DIY vinkin kuukaudessa. Pari tulevaa postausideaa on jo mielessä. Yhdeksi DIY vinkkien kantavaksi teemaksi olen ajatellut kierrätystä. Otan mielelläni vastaan myös toivomuksia DIY vinkkeihin liittyen.

Alta voit katsoa tähänastiset vinkkini.


 

DIY it again – Vohvelikankaisen pyyhkeen kuviointi


Wrapping paper DIY – Virpomisoksien koristelu silkkipaperikääreillä


SPOTTY easter eggs – Pääsiäismunien koristelu tussilla


Just DYE it – Pellavapöytäliinan pesukonevärjäys


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.