Äitienpäivän yllätyksiä ja kauneimmat pöytäliinani

Äitienpäivän yllätyksiä ja kauneimmat pöytäliinani

Ensin muutama sana äitienpäivälahjoihin liittyen: Kuten eilisessä DIY postauksessa mainitsin, tiesin jo etukäteen että tulen saamaan esikoiselta äitienpäivälahjaksi jotain mikä on tehty vohvelikankaasta ja siihen on kirjailtu kuvioita. Hän kuitenkin harhautti minua sanomalla että se voisi olla vaikka pöytäliina.

Sainkin aamulla kaksi pehmeää pakettia.

Esikoisen paketista paljastui molemmin puolin koristeltu vohvelikankainen patalappu ja muffinssiresepti.

Vielä suurempi yllätys paljastui kuopuksen paketista: Siellä oli myös vohvelikankastyö! Pikkuruinen pöytäliina. Hän ei ollut asiasta sanallakaan hiiskunut eikä osoittanut juurikaan kiinnostusta kun koristelimme esikoisen kanssa vohvelikangaspyyhkeitä kotona. (Tai itseasiassa, kun silmä vältti niin hän kyllä kävi salaa pistelemässä langan pariin otteeseen kankaan läpi.)

Kokeilimme kirjailua kuopuksen kanssa tänään kotonakin. En olisi uskonut hänen osaavan ellen olisi omin silmin nähnyt!

Asiasta toiseen…Glorian kodilla on taas käynnissä Instagram kisa, jossa voi esitellä kauneimman pöytäliinansa. Osallistuin kahdella kauneimmalla pöytäliinallani. Ensimmäinen niistä oli tuo kuopuksen ensimmäinen ompelutyö ja toinen tämä pesukonevärillä värjäämäni pellavapöytäliina. Pöytäliina on itseasiassa alunperin teemasynttäreitä varten pöytäliinaksi hankkimani turkoosi verho, jonka löysin Anttilan alekorista. Täytyy sanoa että on ollut hintansa arvoinen.

Testasimme tänään myös esikoisen antamaa muffinssireseptiä. Kattauksen sinertävän harmaan pöytäliinan sekä hiekan sävyisten lautasliinojen ja suklaisten muffinssien väriyhdistelmä näytti aika herkulliselta. Ruskeat ja hiekan sävyt alkavat tuntua taas ajankohtaisilta.

Mukavaa äitienpäivän iltaa!


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.