DIY it again

DIY it again

Seuraava DIY projekti lienee ala-asteen käsityötunnilta monelle tuttu. Itse muistan tehneeni punaisen “jumppapussin” vohvelikankaasta joskus ala-asteella. Pussiin oli kirjailtu oma nimi ja erilaisia raitakuvioita puuvillalangalla.

Innostus tähän DIY projektiin tuli omalta eskarilaiselta, joka ei malttanut olla vihjailematta etukäteen tulevasta äitienpäivälahjasta. Lapsi nimittäin innostui tästä ompeluprojektista niin että halusi että hankimme myös kotiin vohvelikangasta.

Aluksi lapsi sai kotona harjoitella vanhaan pyyhkeeseen kuvioitaan, mutta eilen ostin muutaman uuden pyyhkeen kuviointeja varten. Olimme Stundarsissa viettämässä vappua ja piipahdimme samalla myös sinne siirtyneeseen Cirkas sisustusliikkeeseen, josta löysin näitä vohvelikankaasta tehtyjä pyyhkeitäAjattelin että pyyhkeethän olisivat hyviä äitienpäivälahjoja myös lasten isoäideille, joten ostin niitä muutaman eri värisen.

Sopivia lankoja löytyi omista varastoista ja aloitimme heti vappupäivän iltana pyyhkeiden koristelun yhdessä eskarilaisen kanssa. Pääsin siis samalla itsekin kokeilemaan tuota kivaa ja helppoa kirjailua vohvelikankaalle!

Grafiitin harmaa pyyhe. Kuviointi toteutettu Kiertin ekolangalla, jossa on puuvillaa ja hamppua.

Totesin että tämähän ei näytä ollenkaan pahalta vaikka muistot ala-asteen jumppapussista ja vanhoista retropyyhkeistä kummittelevat vielä hieman takaraivossa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä myös kotona!

Aina on tilaa vielä yhdelle pyyhkeelle…. Vai mitä mieltä olet: kelpaisiko tällainen pyyhe sinun kotiisi?

Easy to DIY with kids!

My 6-year-old had made this kind of project at her preschool as a mothers day gift to me. Last weekend I bought few new towels for to also do gifts to her grandmothers. Her enthusiasm inspired me to try it too! Last time I did this embroidery was at elementary school age. I think it looks nice and simple.

What do you think: Would this kind of towel fit to your home too?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.