Found IT

Ei kahta ilman kolmatta… (Ei mutta onkos tämä nyt jo neljäs?) Tein nimittäin taas yhden kirppislöydön.

Aiomme pikkuhiljaa uudistaa lastenhuonetta leikki-ikäisten huoneesta koululaisten huoneeksi ja olen viime aikoina etsinyt huonetta varten vanhoja koulutuoleja. Ajatuksissani olivat tuolit, joissa olisi mustat metalliosat sekä puunväriset kuluneet, mutta ehjät istuinosa ja selkänoja. Eskarilainen sekoitti kuitenkin hieman pakkaa esittämällä toivomuksen pyörivästä työtuolista.

Kävin tänään ekaa kertaa Vaasaan avatulla Combo – kirppiksellä (kyllä, nyt vasta). Combossa törmäsin vanhaan, pikkuruiseen työtuoliin, joka täyttää meidän molempien toiveet. Se ei ole musta, eikä puunvärinen vaan metalliosiltaan valkoinen ja istuinosa ja selkänoja oli verhoiltu konjakinvärisellä kernillä. Mutta se on pieni, vanha, retro ja ennen kaikkea – se pyörii. <3 Viiden euron hinta ei päätä huimannut ja tuoli lähti mukaamme. Voi kunpa löytäisin sille vielä toisen kaveriksi.

Heidi Risku_Make a WISH 2

En vielä tiedä miten tuolia uudistaisin. Haluaisin säilyttää konjakin värisen verhoilun, mutta kerni repsottaa selkänojasta ja on kauttaaltaan täynnä tahroja. Valkoinen sopii hyvin konjakin värin kanssa, mutta myös maali on kulunut ikävästi selkänojan kohdalta.

Heidi Risku_Make a WISH

Tällaiseksi se ei voi jäädä, mutta menettääkö vanha tuoli osan viehätyksestään, jos maalaan ja verhoilutan sen uudelleen?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s