LAZY easter table

Täytyy todeta että pääsiäinen on innostanut minua tänä vuonna erityisen paljon. Maalasimme lasten kanssa pääsiäiseksi kasan munia ja koristelimme pajunoksia, istutimme kotona ruohoja yhteensä viiteen eri astiaan ja muutamaan munankuoreen.

Suunnitelmissa oli kaikenlaista muutakin, mutta idea pääsiäiskattauksesta ei mennyt ihan suunnitellusti.

Odottelin paikallisen Iittala Outlet myymälän ovella sen aukeamista asioidessani muutenkin samalla suunnalla. Haaveissani oli hakea uuden Iittala X Issey Miyake sarjan tarjoilulautanen pääsiäispöytään. Epäonnekseni niitä olikin myynnissä vain valikoiduissa myymälöissä eikä Vaasan myymälä kuulunut niihin. Lautanen jäi siis ostamatta.

Heidi Risku | White tulips
White tulips and new vase from Plantagen

Sen sijaan ostin jo joulun aikaan Plantagenilta himoitsemani keraamisen maljakon. Pääsiäisen kattausta varten ostin Plantagenista myös viimeisen kimpun valkoisia tulppaaneja, jotka harmi kyllä kestivät kauniina tasan torstai-illan. Iltahämärässä ehdin onneksi napata pari kuvaa.

Parista paikallisesta ruokakaupasta ei löytynyt mieleisiä lautasliinoja ja pellavaiset, joista olen haaveillut jo pitkään ovat vielä hankkimatta / tekemättä. En sitten etsinyt enää muualta vaan käytin aiemmin Granitista ostamiani musta-valkoisia.

Yllä mainituista syistä meillä tehtiin pitkänä perjantaina vain pikainen, laiska pääsiäiskattaus. Onneksi oli edes tämä pellavainen liina. Laiskan kattauksen pelastus. <3

Heidi Risku | LAZY Easter table
Our LAZY Easter table setting.

Sekin meni pesuun jokaisen aterian jälkeen. Onneksi ryppyinen liina on tyyliä “pese ja pidä”. Kuivausrummusta suoraan pöytään…


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s