In love with LINEN

In love with LINEN

Makuuhuoneemme täydellisen mittaiset Svaneforsin verhot kutistuivat pesussa 10 cm. Ne ovat siitä huolimatta roikkuneet ikkunalla varmaan vuoden verran. Joululoman aikoihin toteutetun makuuhuoneen muutoksen myötä vanhat verhot eivät kuitenkaan enää sopineet yhteen muiden tekstiilien kanssa, joten aloin katsella uusia niiden tilalle. Ikkunassa on muutoksen jälkeen ollut vain rullaverho pimennyksenä.

Pellavaa olivat ensimmäiset omaan kotiini ostamani verhot. Ja myös sen jälkeen aika monet… Pidän laadukkaista luonnonmateriaaleista ja pellava on ehdottomasti yksi suurimmista suosikeistani. Siksi etsin myös nyt pellavaisia verhoja.

Heidi Risku_In love with LINEN 2

Löysin hiljattain Himlan pellavaverhot, joiden 290 cm pituus pitäisi riittää vielä mahdollisen kutistumisenkin jälkeen. Verhot saapuivat eilen postissa. Poimutusnauhaverhojen nimellä myydyt verhot poikkesivat kuitenkin jonkin verran kuvitelmistani ja ripustuksen suhteen on vielä säätämistä ennen kuin saan ne toivotulla tavalla ripustettua verhotangolle.

Se ei kuitenkaan estänyt testaamasta niitä makuuhuoneen ikkunalle…

HIMLA SUNSHINE
Verhon ripustuksen piti näyttää tältä… Kuva: HIMLA
Heidi Risku | In love with LINEN
…sen sijaan se näyttikin tältä.

Oletin kuvan perusteella että takana olisi ollut lenkit joiden läpi verhotangon olisi voinut pujottaa, mutta sen sijaan ainut tapa pujottaa verho tankoon oli yhtenäinen kuja verhon ylälaidassa. Harmi, haluaisin että yläreunaan tulisi kauniit laskokset kuten ylemmässä kuvassa. Eikä verhossa ollut rypytysnauhaakaan.

Heidi Risku_In love with LINEN 4
Kokosin verhon nauhalla sivuun. Nykyinen verhopidikkeen paikka on melko matalalla, joten kiinnitin nauhan lyhytaikaisesti rullaverhoon testatakseni korkeampaa sijoitusta.

Heidi Risku_In love with LINEN 5

Verho tuntuu aika tummalta nyt kun ikkuna on ollut pitkään kokonaan ilman verhoja. Tummat verhot kuitenkin tuovat kivasti vastapainoa tummalle seinälle vai mitä?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.