Wrapping paper DIY

Vinkiksi esimerkiksi seuraavaa pääsiäistä varten: Kannattaa säästää silkkipaperikääreet, joita tulee joskus vaatteiden tai muiden tuotteiden mukana. Niitä on usein valkoisen lisäksi myös trendikkäissäkin väreissä, joita ei ihan lähimarketin askarteluhyllyltä löydä. Silkkipapereita voi uusiokäyttää askarteluissa. Eikä edes haittaa vaikka paperit olisivat hieman ryppyisiäkin.

Tässä esimerkkinä säästämistäni nuden värisistä käärepapereista tehdyt pääsiäisen pajunoksien koristeet.Heidi Risku_Lazy easter

Monelle tämä voi olla ennestään tuttu tapa oksien koristeluun. Itse olen koristellut oksia näin jo omassa lapsuudessani. En hoksannut ottaa kuvia toteutusvaiheesta mutta kerronpa kuitenkin miten nämä on toteutettu.

Taitoin silkkipaperin reunan kaksin kerroin noin kahden ja puolen – kolmen sentin matkalta ja leikkasin reunasta taitoksen kokoisen suikaleen. Seuraavaksi leikkasin avoimen reunan puolelle noin 2/3 syvyydelle hapsuja, jonka jälkeen pätkin suikaleen noin viiden sentin palasiksi. Seuraavaksi levitin taitoksen puolelle, ehjään reunaan liimaa ja kiepautin sen oksan ympärille.Heidi Risku_Lazy easter 2

Hapsut ovat hyvä, kevyt ja ilmava koristeluvaihtoehto höyhenille, joiden eettisyys on viime vuosina noussut puheenaiheeksi. Tänä vuonna oksien koristelua varten ei tarvinnut ostaa mitään askartelutarvikkeita ja silkkipaperia jäi vielä seuraavallekin vuodelle. Suosittelen kokeilemaan!

Viime vuoden oksissa oli koristeina hapsuja ja höyheniä.


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s