Seek and FIND?

Seek and FIND?

Kerroin taannoin siitä kuinka olin lannistunut kirppisshoppailun suhteen, koska tuntui etten löydä kirppiksiltä mitään etsimääni. Kirppislöytöihin liittyvistä keskusteluista opin että kannattaa kertoa myös muille mitä etsii. Tätä en ollut tehnyt. Ja ihan loogistahan se on että kun muutkin tietävät mitä etsit niin mahdollisuudet sen löytämiseksi kasvavat. Vahingosta viisastuneena päätin kertoa nyt teille mitä mitä minulla on kiikarissa.

iittala-sarjaton lasi kirkas

Etsin parhaillaan somisteita erästä stailausprojektia varten sekä erinäisiä asioita oman kotini sisutukseen. Haussa on mm. Iittalan harmaita Sarjaton-juomalaseja, metsänvihreä Iittalan kastehelmi tuikku, Arabian Sampo lautasia ja Ikean musta Björkefall kynttilänjalka sekä kaksi vanhaa koulutuolia lastenhuoneeseen. Etsin myös 50-luvun sohvapöytää tai sarjapöytää. Joten jos olet aikeissa myydä omasi niin saa tarjota!

Löysin hiljattain nettikirppikseltä pari kuvassa olevaa Arabian kynttiläjalkaa. Näiden kynttilänjalkojen nimi on Pino ja nimensä mukaisesti niitä voi pinota. Voisin ostaa näitäkin vielä yhden valkoisen jos sellainen sattuisi tulemaan vastaan. Tässä valkoisessa viehättää erityisesti tuo mattapintaisuus. Aion käyttää sitä ainakin pääsiäisen kattauksessa yhdessä värjäämäni pöytäliinan kanssa.

HR_Arabia Pino

Täytyy pitää silmät auki jatkossakin. Varmasti on olemassa monta asiaa joita en tiedä etsiväni ennen kuin olen ne löytänyt…

Mitä löytöjä sinulla on kiikarissasi?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kauttaLeave a Reply

Your email address will not be published.