Sekaisin sävyistä!

Sekaisin sävyistä!

“Ensin täytyy miettiä kokonaisuus. Mikä on sisustuksen punainen lanka? Millaisen tyylin haluan kotiini luoda? Miksi korjata jotain mikä ei ole rikki? Mitkä seinät oikeasti tarvitsevat maalia? Miksi maalaisin seinän uudelleen kun tykkään myös sen nykyisestä sävystä?”

HR_Sekaisin sävyistä

Näillä lauseilla yritän pudottaa itseäni takaisin maan pinnalle. Kevään sisustusvimma on iskenyt toden teolla ja saanut minut sekaisin sävyistä. Tuntuu siltä että juuri nyt on pakko päästä sutimaan maalia seinille. Kaikki ihanat värikartat houkuttelevat sävyillään ja toisaalta en tiedä mitä sävyä sutisin millekin seinälle. Nyt täytyy vetää henkeä. Oikeasti.

HR_Sekaisin sävyistä3

Kuulostaako tutulta?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.