Sekaisin sävyistä!

“Ensin täytyy miettiä kokonaisuus. Mikä on sisustuksen punainen lanka? Millaisen tyylin haluan kotiini luoda? Miksi korjata jotain mikä ei ole rikki? Mitkä seinät oikeasti tarvitsevat maalia? Miksi maalaisin seinän uudelleen kun tykkään myös sen nykyisestä sävystä?”

HR_Sekaisin sävyistä

Näillä lauseilla yritän pudottaa itseäni takaisin maan pinnalle. Kevään sisustusvimma on iskenyt toden teolla ja saanut minut sekaisin sävyistä. Tuntuu siltä että juuri nyt on pakko päästä sutimaan maalia seinille. Kaikki ihanat värikartat houkuttelevat sävyillään ja toisaalta en tiedä mitä sävyä sutisin millekin seinälle. Nyt täytyy vetää henkeä. Oikeasti.

HR_Sekaisin sävyistä3

Kuulostaako tutulta?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s