HEAVY styling

HEAVY styling

Uutta sänkyä odotellessa fiilistelin hieman stailaamalla makuuhuonettamme erilaiseen suuntaan.

Sain Lainista pari viikkoa sitten kommentin että sehän sopisi myös yöpöydäksi. Ensiksi ajattelin sen olevan siihen käyttöön liian suuri, mutta siitä se ajatus sitten lähti….

Siirsin Laini sivupöydän olohuoneesta makkarin puolelle ja alkuperäinen ajatukseni oli stailata makkaria boheemimpaan suuntaan. Nyt kun petikin on boheemisti vain patjat lattialla.

Pinosin yöpöydälle kirjoja, viherkasveja sekä reilusti muutakin rekvisiittaa. Miehen kirjat tulivat myös käyttöön, kun sopivat väriensä puolesta kirjapinon jatkoksi. Tulin yhdistäneeksi stailaukseen Metallica ja Slayer -kirjat. Innostuin viemään tätä tyyliä hieman pidemmälle. Rekvisiittaa ei tarvinnut hakea kaukaa.

HR_Styling my bedroom

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Makuuhuoneen kuvien rajausta laajentamalla paljastuu vielä astetta hevimpi huone…

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Kenellä muulla on kotinsa seinällä kitaroita? Ja oletteko jotenkin yhdistäneet niitä muuhun sisustukseen tai tehneet jonkinlaisia kompromisseja niiden suhteen?

Ps. Ja samalla tuli todettua että Laini pöytähän sopii mainiosti myös yöpöydäksi.


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.0 thoughts on “HEAVY styling”

    • Hei, Jostain kumman syystä sun vastaus oli suodattunut roskaviestiksi. :O Onneksi satuin löytämään sen.

      Meillä miehen kitarat olivat aiemmin lattiatelineillä, mutta omasta toiveestani niille hankittiin seinätelineet. Huomattavasti helpompaa siivouksen kannalta. Näiden lisäksi pari muuta on vielä piilotettu kitaralaukkuihin. 😀 Onneksi vahvistimet ym. ovat bändikämpällä. Meidän kolmiossa kun ei ylimääräistä tilaa juuri ole.

    • Mukava kuulla että tykkäät. 🙂 Itsekin tykkään särmikkäistä sisustuksista joissa on jotain erilaista, valtavirrasta poikkeavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.