SOMETHING green

SOMETHING green

Kevään tulo ja lisääntyvä auringonvalo houkuttelevat päivittämään sisustusta. Haaveissani on muutamia piristyksiä kotimme sisustukseen. Tässä niistä yksi.

GREEN | VIHREÄÄ

Haaveilen uusista viherkasveista, mutta olen melko huoleton kasvien hoitaja. Siksi kasvien täytyy olla kestäviä. Anopinkielet, anopinhammas, kaktukset ja pullojukka ovat viihtyneet kodissamme hyvin – osa jopa vuosia. “Helppohoitoisista” mehikasveistani yksi rahapuu kituu ja kesällä hankitusta herttalyhdystä on enää rippeet jäljellä. Jättipeikonlehtikin on jostain syystä ottanut siipeensä. Viime keväänä kuvausrekvisiitaksi ostamastani alokaasiasta löytyi tuholaisia ja jouduin antamaan sille lähtöpassit… Kasvirintamalla on siis jonkin verran (tahatonta) vaihtuvuutta.

HR_Something green2
Tänään olohuoneen ikkunalaudalla näytti tältä.

Viherkasveja kodissamme on ollut aina – enemmän tai vähemmän. Ne ovat tärkeä osa kotimme sisustusta.

Lapsuudenkodissa, omassa huoneessani oli anopinkieli, joka taitaa olla edelleen suosikkiviherkasvini. Niitä löytyy tälläkin hetkellä kodistamme kolme erilaista.

HR_Something green1

Mutta mikä se uusi viherkasvi sitten voisi olla? Ehkä herttalyhty? (Jospa saisin nyt pidettyä sellaisen hengissä.) Uusi alokaasia? Jokin amppelikasvi? Kilpipiilea näyttää myös mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Oikeastaan voisin ottaa näistä vaihtoehdoista kotiini jokaisen.

HR_Something green4
Herttalyhty. <3

Inspiraatioksi olen kerännyt Pinterestiin kuvia kauniista viherkasveista tauluun “Something green”. Sieltä löytyy useita kuvia myös haaveilemastani kilpipiileasta.

       Seuraa käyttäjän Heidi taulua Something green Pinterestissä.

HR_Green

Mitä helppohoitoisia kasveja sinun kodistasi löytyy? Tai minkä kasvin aiot itse hankkia seuraavaksi?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kauttaLeave a Reply

Your email address will not be published.