LIVING room

LIVING room

HR_LIVINGroom_old1

Olohuoneemme sisustus elää… Hitaasti, mutta varmasti. Sen sisustaminen on viime aikoina ollut lähinnä vanhan karsimista, tilan tekemistä uudelle. Ja nykyisten kalusteiden siirtelyä erilaisten vaihtoehtojen kokeilemiseksi.

HR_livingroom_old3

Taisi olla joulukuuta kun annoin vihdoin kuvan kirjahyllylle lähtöpassit. Kirjahylly hankittiin kymmenen vuotta sitten ensimmäiseen yhteiseen opiskeluajan vuokra-asuntoon.

HR_livingroom_old4

Väliaikaisena sivupöytänä toiminut valkoinen lastenpöytä sai myös lähteä uuteen kotiin.

Jouluksi laitoin vanhat verhot takaisin ikkunalle.

HR_livingroom_old6

HR_Sofa

Tammikuussa käänsin sohvan seinältä toiselle. Sohvan mukana kääntyi myös matto ja sohvapöytänä toimiva arkku.

HR_LIVINGroom4

Helmikuussa olohuoneessa vaihtui valaisin. Tällä viikolla sain otettua huoneesta myös kuvia.

HR_LIVINGroom3

HR_LIVINGroom2

Kattovalaisimen vaihto tehtiin miehen toivomuksesta. Olohuoneessa oli pitkään ollut Ikean riippuvalaisin, joka oli alunperin tarkoitus laittaa keittiöön toisen samanlaisen kaveriksi. Olohuoneeseen hankkimani valaisin taas oli majaillut makuuhuoneessa. Halusin olohuoneeseen suuren, mustan kattokruunun ja löysin Vepsäläisen outletista sellaisen. (Tai ei ihan sellaista vanhan näköistä mitä olin ajatellut, mutta ainakin se oli riittävän suuri.) Kun valaisin saapui meille, tiesin alusta saakka että se oli virheostos. Tuntui että valaisin on aivan liian kiiltävä.

Suunnittelin jossain vaiheessa maalaavani sen mattamustaksi, mutta pelkäsin pilaavani uuden valaisimen, enkä lähtenyt sitä maalaamaan. Valaisin siirrettiin vähin äänin vähemmän näkösällä olevalle paikalle eli makuuhuoneeseen.

Nyt kun makuuhuoneeseen hankittiin uusi valaisin ja musta kattokruunu jäi vapaaksi, mies toivoi että se laitettaisiin olohuoneeseen. “Saadaan olohuoneeseen enemmän valoa.” Myönnyin ratkaisuun ja ajattelin  vain että olohuoneeseen täytyy pikapikaa hankkia uusi valaisin tuon mörkö-kattokruunun tilalle.

Kuvista valaisinta katseltuani, totesin että ehkä se ei olekaan ihan niin paha kuin mielessäni kuvittelin…

HR_LIVINGroom1

HR_LIVINGroom5

Vai onko sittenkin?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.0 thoughts on “LIVING room”

 • Se on just niin paha! Ja se jos mikä on vaan niin hyvä asia. 😉
  Tuo kivaa särmää. Meillä kans pandamakkarin överikruunuun mulla on viharakkaus-suhde. Toisaalta aika kamala mut toisaalta niin kiva kimmeltävine kristalleineen…

  • Totta tosiaan. 😀
   Ehkä sitä toistaiseksi voi katsella, kunnes löytää sen täydellisen vaihtoehdon tilalle. 🙂 (Kunhan ensin vaihdan polttimot vähän esteettisempiin versioihin ja fiksaan törröttävää johtoa.)

   Mielenkiintoni heräsi, täytyypäs käydä kurkkaamassa sun blogista se överikruunu. 😉

 • Valaisinhan sopii hyvin olohuoneeseen! Mikä sohva teillä on ja oletko siihen tyytyväinen? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.