Makuuhuoneen sisustuskuulumisia

Makuuhuoneen sisustuskuulumisia

Takana on kotipäivä flunssan kourissa ja lähes koko päivä on mennyt kuumeisena sängyn pohjalla. Iltaa kohden vointi on hieman parantunut, joten julkaisenpa aikani kuluksi yhden luonnoksissa pyörineen postauksen.

Makuuhuoneen sisustus on edennyt pikkuhiljaa. Uusi valaisin on katossa, mutta siihen on tarkoitus hankkia vielä kattokuppi. Ensin ajattelin ettei valaisin tarvitse sitä ollenkaan, mutta siirrettyämme valaisinta koukun avulla keskemmäs sänkyä, alkuperäinen kattovalaisimen paikka tuntuu kaipaavan sen kattokuvun.

Myös oikeanlaisten polttimoiden hankkiminen on tuottanut jonkin verran päänvaivaa. Kuvassa ylimpänä oleva polttimo olisi malliltaan ihanteellinen, mutta kaikki sen tyyppiset polttimot ovat valoltaan liian keltaisia ja tehottomia. Tällä hetkellä valaisimessa on alimman kaltaiset halogeenipolttimot ja valon määrä on ihan riittävä. Haussa on kuitenkin vielä ne ihanteelliset polttimot.

HR_Franklin chandelier
Makuuhuoneen uusi valaisin on Menun Tribeca sarjan Franklin riippuvalaisin.
HR_bed on the floor
Patjat makuuhuoneen lattialla.

Nukumme toistaiseksi lattialla. Uuden sängyn olen tilannut puusepältä, mutta sen saamisessa saattaa vierähtää vielä maaliskuulle saakka. (Uudesta sängystä kerron myöhemmin lisää…)

Yöpöydän olen toistaiseksi korvannut Ikean jakkaralla, joka sopii korkeudeltaan paremmin lattialla olevan patjan kanssa. Vanhat yöpöydät ja pöytävalaisimet laitan pian kiertoon. Uusia valaisimia aion hankkia vain yhden ja sijoitan sen makuuhuoneen sivuseinälle, sängyn vasemmalle puolelle.

HR_Bedroom wall2
Kotelointi makuuhuoneen päätyseinässä.

Sängyn taakse, makuuhuoneen päätyseinälle tehtyyn kotelointiin olen hurjan tyytyväinen! Lattianrajassa kulkeva putki on nyt piilossa ja makuuhuoneen siivouskin on helpottunut, kun pölyä ei tarvitse enää erikseen siivota putken ympäriltä.

HR_Candles
Koteloinnin yläpuolelle syntynyt hylly mahdollistaa esineiden sijoittamisen sen päälle.

Toistaiseksi olen pysynyt hyllyn päällä olevien tavaroiden suhteen aika minimalistisessa määrässä. Nuo kaksi kynttilänjalkaa riittävät mainiosti. Jokin taulu joko hyllylle tai koteloinnin yläpuolella olevalle seinälle sopisi myös.

Lupasin kertoa teille koulutuksesta, johon lähdin yhdessä kollegani kanssa toissa viikon lauantaina… Sitä odotellessa voit lukea mitä Key Living Blogin Kirsi kertoo reissustamme postauksessaan Mikrosementti-love.


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.0 thoughts on “Makuuhuoneen sisustuskuulumisia”

  • Ensinnäkin, onpa ihanan tunnelmallinen pesä. Ihan just nyt virkistää suunnattomasti nähdä sisustuksia, joissa ei ole aina ne samat tavarat 🙂

    Pakko lukea lisää tuosta mikrosementistä. Just eilen keksin, että sillä voisi pinnoittaa tulevan ruokapöydän kannen, jos materiaali siihen vain taipuu. Löysin ihan täydellisen sävyn, joka kesyttäisi tätä puisevuutta meillä. Voidaanko viestitellä lisää mikrosementistä?

    • Kiitos kommentista. 🙂

      Mikrosementti on kyllä mielenkiintoinen pintamateriaali. Sillä voi pinnoittaa vaikka minkälaisia eri materiaaleja. Mikrosementtipinnoitetta voidaan käyttää keittiön tasoissa, joten uskon sen sopivan hyvin myös ruokapöytään. Pinnan pistepainon kestävyys riippuu alla olevasta materiaalista, jota voidaan myös kovettaa primerin avulla. Tasoihin suositeltiin liuotinohenteista lakkaa, jolla pinnasta pitäisi tulla aika kestävä. (Liuotinohenteista lakkaa käytetään mikrosementin pinnalla myös julkisen tilan kohteissa.) Voidaan viestitellä lisää mikrosementistä jos haluat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.