Ensisilmäys kesän asuntomessukohteisiin Seinäjoella

Ensisilmäys kesän asuntomessukohteisiin Seinäjoella

Intensiivisen työviikon päätteeksi pääsin tänään taas blogijuttujen pariin. Kävimme päivällä Blogivaasan ja SOblogien sisustusbloggaajien kanssa katsastamassa Seinäjen asuntomessujen messualueen, sekä muutaman eri vaiheissa olevan messukohteen.

Tutustuimme messualueeseen ja kohteisiin SOblogien bloggaajien Villa Bohemian Hannan ja Siskonpaneelisopan Tiinan johdolla. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa olivat Sarkoa, Lapuan Kankurit, LuinSpa sekä Keltainen keinutuoli.

HR_Asuntomessut Seinäjoki 2016 1
Ensimmäinen talo jossa kävimme. Taloa rakentaa Rakennusliike Sarkoa ja päänäytteilleasettaja on Nixi.
HR_Sarkoa
Kuoharitarjoilut Sarkoan rakentamassa talossa.
HR_Keltainen keinutuoli paintings
Talossa, josta aloitimme kierroksen oli esillä Virpi Mäkisen [Keltainen keinutuoli – blogi] maalauksia. Maalaukset ovat mielestäni upeita ja ihastuin erityisesti tähän maalaukseen, joka on hyvin sen tyylinen josta olen itse haaveillut.

Oli mielenkiintoista päästä katsomaan useita messukohteita jo rakennusvaiheessa. (Tai itseasiassa yksi kohteista oli kyllä jo nyt valmis!)

Messualueella kiinnitin erityisesti huomiota ratkaisuun, jossa kolme omakotitaloa sijaitsevat aina samassa pihapiirissä. Talojen nurkat olivat melko lähellä toisiaan. Pohjalainen pihapiiri moderniin tapaan siis. Katso tästä havainnekuva messualueesta.

HR_Asuntomessut Seinäjoki 2016 3
Tässä modernia pohjalaista pihapiiriä. Vasemmalla puolella näkyy toinen omakotitalo.
HR_Forte kivitalot
Forte Kivitalojen kohteessa oli mielenkiintoisia yksityiskohtia ja upeat ikkunat. Tämä kohde nousi omaksi suosikikseni niistä muutamasta kohteesta jossa kävimme.
HR_Asuntomessut Seinäjoki 2016 2
Lumisateessa kuljimme messualuetta läpi ja ihastelimme taloja.

Koko messualuetta ajatellen talot olivat keskenään hyvin erilaisia. Löytyi moderneja mustia tai tummanharmaita ja pelkistettyjä taloja ja punaisia pohjalaistaloja moderniin tyyliin. Löytyi myös keltaisia kivitaloja sekä yksi vaaleanpunainen ja yksi sininen puutalo.

Kesällä sitten näemme millainen on lopputulos ja vieläkö samat kohteet miellyttävät kun ne on sisustettu valmiiksi. Jään innolla odottamaan kesää!

Aiotko sinä käydä Seinäjoen Asuntomessuilla ensi kesänä?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.