Makuuhuoneen remontti- ja sisustuskuulumisia ja lauantain aleshoppailut

Makuuhuoneen remontti- ja sisustuskuulumisia ja lauantain aleshoppailut

Makuuhuoneen pieni remontti on nyt oikeasti lähtenyt käyntiin! Päätyseinän kotelointi on tehty. Kohta päästään maalaamaan!

IMG_9572

Toivon että saataisiin remonttiprojekti tämän viikonlopun aikana listoja vaille valmiiksi. Jalkalistat kun ovat vielä tilaamatta ja niiden toimitusaika on 2 viikkoa. Se pari viikkoa onkin ihan hyvä tuumausaika tähän väliin. Kun en ole vieläkään tehnyt lopullista valintaa pintakäsittelyn suhteen… Voin siis rauhassa katsella ja tuumailla laitanko seinämaalin päälle vielä Tikkurilan Tunto Hienoa tai kuviointimaalia vai jätänkö ilman.

Minulla on tapana päivittää tekemiäni kollaaseja sitä mukaa kun suunnitelmat ja valinnat etenevät. Tässä tämänhetkinen kollaasi makuuhuoneesta. Mukana on pääosin jo sisustusta varten hankittuja tuotteita. Seinävalaisin ja kollaasissa näkyvät huovat ovat vielä hankintalistalla. Lapuan Kankureiden verkkokaupasta saa nyt -20% alennuksen koko valikoimasta, joten haaveilen tilaavani alesta villahuovan.

Syvänne kollaasi
Kollaasin kuvat: TIKKURILA – VÄRIMALLIT | PENTIK – PÄIVÄPEITE JA MUSTA SISUSTUSTYYNY | SEITA SHOP – SVANEFORS TYYNYT | MARIMEKKO – TASARAITA PUSSILAKANA JA TYYNYNLIINAT | LAPUAN KANKURIT – VILLAHUOVAT | BALMUIR – PELLAVALAKANAT | ELLOS – DIRTY LINEN PUSSILAKANAT | HOBBY HALL – ALUSLAKANA | FINNISDESIGNSHOP – MENU FRANKLIN JA FRAMA VALAISIMET | INNOLUX – PASILA SEINÄVALAISIN

Tein tänään täsmäiskun alennusmyynteihin hakemalla Marimekolta musta-harmaan Tasaraita tuplapussilakanan -30% alehintaan. Jos siis mielit esimerkiksi tätä tuotetta itsellesi niin nyt on hyvä hetki käydä ostoksilla.

IMG_9578


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.