Vuoden 2015 luetuimmat postaukset TOP 5

Vuoden 2015 luetuimmat postaukset TOP 5

Blogini ensimmäisenä vuonna viisi luetuinta postausta olivat nämä:


1. Koti vanhassa saunassaParveke pienikuva

Ylivoimaisesti luetuin postaukseni. Tätä katsottiin yli kaksi kertaa enemmän kuin listan toista postausta. Postauksessa kerroin kotimme toimineen 50-luvun tienoilla yleisenä saunana. Se oli myös yksi ensimmäisistä postauksista, joita julkaisin liityttyäni Blogivaasaan.


IMG_67792. Parvekkeen syysilme

Vaatimattoman avoparvekkeemme syysilmeen esittely. Lyhtyjen valmistaja Leino Design linkitti postaukseni facebook sivulleen, jota kautta postaukselle tuli lukijapiikki. Aihe on muutenkin kiinnostanut, koska lukijoita postaukselle on tullut runsaasti myös muuta kautta.


Lahjakollaasi lapselle3. Enemmän tai vähemmän kotimaisia lahjaideoita

Marraskuun lopussa julkaistu postaus enemmän tai vähemmän kotimaisista lahjaideoista on kiinnostanut monia. (Toivottavasti vinkeistäni oli apua!) Tätä postausta oli myös linkittänyt oikeanpuoleisessa kollaasissa olevan keinun valmistaja Lillagunga.


Asetelma4. Musta tuntuu…

Tämä syyskuussa julkaistu postaus on yksi omista suosikeistani. Siinä on monta ihanaa kuvaa, joista suurimman osan olin julkaissut Instagram tililläni. Tämä taisi olla myös ensimmäinen postaus jonka sekä Decoblogit että Blogivaasa linkittivät sivuilleen.


IMG_79575. Blogivaasan POP UP-kirppis huomenna klo 11-14!

Postaus liittyen ensimmäiseen Blogivaasan tapahtumaan, johon osallistuin. Erittäin suosittu tapahtuma täällä Vaasassa. Esittelin postauksessa tavaroita joita oli tulossa myyntiin.


Lämmin kiitos kaikille teille blogiani lukeneille, kommentoineille ja linkittäneille. <3 Kiitos vuodesta 2015!


 

Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.