Hyvästi vanha, tervetuloa uusi!

Hyvästi vanha, tervetuloa uusi!

Vuosi vaihtuu ja makuuhuone muuttuu…

Löysimme joulun alla kotimaiset Hilding joustinpatjat Stemmasta. Valintakriteereinä oli mahdollisimman matala joustinpatja, verhoiltuna kankaalla jonka voisi mielellään jättää näkyville. (Sen lisäksi tietenkin että patjat tuntuisivat mukavilta.) Ja se että ne olisi valmistettu Suomessa.File 30.12.2015 18.55.37

Patjabudjettimme ei ollut päätä huimaava, joten olimme onnekkaita kun saimme kaikki kriteerimme täyttymään. Löysimme myymälästä poistuvat mallipatjat, jotka saimme -50% alehintaan. Niiden harmaa verhoilu on viimeistelty tikkauksin. Patjojen korkeus on jotain 17 cm luokkaa eli sentin korkeampi kuin matalin vaihtoehto jonka löysimme. (Tähän päälle tulee vielä 5 cm korkea petauspatja.)

Vanha runkopatjasänky kärrättiin hyötykäyttöasemalle ja nukumme nyt patjoilla lattialla kunnes saamme uuden sänkymme.

Patjat lattialla

Maaleista sen verran että totesin jo netin kautta ettei Kalklitirin sävyvaihtoehtojen joukosta löytynyt meille sopivaa sävyä. Tikkurilan Syvänne <3 vei voiton ja ostimme jo sillä sävytettyä Harmony sisustusmaalia. Jotain extraa minulla kuitenkin on mielessä. Saa nähdä toteutanko ideani vai tyydymmekkö maalaamaan pelkällä Harmonylla.

File 30.12.2015 18.34.29

VäriliuskatTänään tuotiin kipsilevyt makuuhuoneeseen ja haettiin rautakaupasta remonttitarvikkeita. Jospa huomenna päästäisiin ainakin alkuun koteloinnin rakentamisessa.

Uudet tekstiilit alkavat olla jo pääosin hankittuina. Rohkaistuin hankkimaan jopa haaveilemani Balmuirin pellavalakanat -30% Black Friday alennuksella. Tämä kuva vilahtikin jo aiemmassa postauksessani Valokuvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps. Ja hups, laitoin myös tilaukseen Menun Franklin riippuvalaisimen, kun huomasin sen olevan -10% alessa Room21 verkkokaupassa. Toivottavasti valaisin sopii makuuhuoneen kattoon niin hyvin kuin kuvitelmissani…


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.0 thoughts on “Hyvästi vanha, tervetuloa uusi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.