Väriä (?) makuuhuoneeseen

Väriä (?) makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen seiniin tai seinään tulevan uuden maalin sävy on vielä päättämättä. Tummat harmaat, vihertävät ja sinertävät sävyt houkuttelevat tällä hetkellä kovasti.

Tässä muutamia esimerkkejä.

tikkurila_n439 Syvänne
Tikkurila N439 Syvänne, tumma, vihertävä sävy.
tikkurila_s491 Petrooli
Tikkurilan S491 Petrooli, tumma petroolinsininen sävy
tikkurila_n499
Tikkurila N499 Basaltti, tumma perusharmaa.

Kolme vuotta sitten maalasimme makuuhuoneen seinät Tikkurilan Symphony värikartan sävyllä X487, Laasti. Maalasimme sillä ensin olohuoneen ja koska sitä jäi reilusti yli, käytimme loput makuuhuoneen seiniin… Olen ollut sävyyn ihan tyytyväinen, mutta kaivannut siti jotain extraa.

Tikkurilan maalien ohella minua kiinnostavat myös muut maalivaihtoehdot. Ne kiinnostavat myös siitä näkökulmasta että omakohtaisen kokemuksen jälkeen olisi helpompi suositella (tai olla suosittelematta) niitä  omille asiakkaille. Tähän saakka kotimme kaikille itse maalaamillemme pinnoille on käytetty Tikkurilan maaleja.

Koska asumme vanhassa talossa, tänne sopisi mainiosti mm. Kalklitir kalkkimaali, jonka epätasainen väri henkii menneen ajan tunnelmaa. Olen jo pyytänyt maalien värikarttaa lainaksi, mutta en ole ehtinyt vielä hakea sitä.

Kalklitir Nero
Kuva: Kalklitir

(Saa myös antaa vinkkejä muista maalivaihtoehdoista!)

Seinien maalauksen suhteen pohdinnan alla on vielä ollut se että maalaammeko vain päätyseinän, siihen tulevan koteloinnin vai kaikkien seinien alaosat koteloinnin rajaan saakka. (Katso 3D kuvat vaihtoehdoista täältä: Puoliksi maalatut seinät)

Sisustaminen on siitä haastava – ja samalla mielenkiintoinen laji että useimmiten ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua vaan monen monia erilaisia, vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Ps. Viimeaikaisista Pinterest lisäyksistäni voi ehkä jo päätellä mihin sävyyn olen päätymässä…


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.