Marraskuinen blogi-ilta ja suosikkini KN2 verkkokaupasta

Marraskuinen blogi-ilta ja suosikkini KN2 verkkokaupasta
File 26.11.2015 22.11.16
Kurkistus Blogi-iltaan Normann Copenhagenin Ready seinäkoukun peilin kautta.

Tapasin Blogivaasan sisustusbloggaajia sekä muita lähialueen sisustusbloggaajia KN2 sisustusliikkeen järjestämässä blogi-illassa keskiviikkona 25.11. Meitä taisi olla paikalla yhteensä 12 sisustusbloggaajaa. Olen ollut Blogivaasassa mukana vasta aika lyhyen ajan ja mukana oli minulle paljon uusia kasvoja. Oli ihan huippua päästä tapaamaan uusia ihmisiä, joiden kanssa yhteisinä mielenkiinnon kohteina ovat sisustaminen ja bloggaaminen! Olen iloinen että saan olla mukana näin mahtavassa porukassa.

KN2 sisustusliike on perustettu täydentämään Vaasassa pitkään toimineen Stemma ketjuun kuuluvan Kaluste Niemelän perinteisen huonekaluliikkeen valikoimaa. Kaluste Niemelä on perheyritys ja KN2 sisustusliike ja verkkokauppa edustavat toisen polven yrittäjyyttä. Verkkokauppa juhli marraskuussa 5-vuotista taivaltaan. Onnea KN2!

Tilaisuudessa oli upeat tarjoilut ja mukava tunnelma. Kiitos KN2:selle tilaisuuden järjestämisestä!

Liikkeen valikoimassa kiinnitin erityisesti huomiota kotimaisten valmistajien tuotevalikoimaan.

Hakola
Hakolan Morris nojatuoli ja rahi. Taustalla Nurmelan Oliivi-sarjan taso ja hylly. Oliivi sarjaa löytyy myös omasta kodistani.
Innolux Kuplat riippuvalaisin harmaa
Ilokseni Innoluxin valaisimia oli useita esillä myymälässä.
Kotimaista
Etualalla nykyään Innoluxin valikoimista löytyvä Frost – valaisin.

Vilkuilin toki myös muiden pohjoismaisten yritysten tuotteita.

Normann Copenhagenin tuotteet
Normann Copenhagenin tuotteet olivat liikkeessä hyvin esillä. (Voisiko Suomi designillakin voisi olla oma osastonsa KN2?)

IMG_8091

IMG_8135
Hyvin monet Normann Copenhagenin tuotteet olivat mieleeni.
Cult design Keraaminen lautanen
Ruotsalaisen Cult Designin keramiikkatuotteita. Tämä suuri lautanen on kaunis. <3
Hay 2
Tanskalaisen HAYn pyörällinen tuoli, About a Chair AAC014. Jalkaosa on hieno ja tuoli yllättävän mukava istua. Tämä kappale taisi olla poistuvaa väriä.
HAY
Toinen HAYn About a Chair. Kauniin harmaalla verhoilulla.

Sisustusillassa tapasin ensimmäistä kertaa MayaK:n, joka kirjoittaa Hyppysellinen paheita – sisustusblogia. Taisin tutustua blogiin alunperin sen Instagram sivun kautta. MayaK haastoi minut kertomaan suosikkituotteeni KN2:sen valikoimista.

Suosikkituotetta oli hankala valita, koska hyviä vaihtoehtoja on niin monta! Selailin suosikkivaihtoehtoja KN2 verkkokaupan puolelta ja löysin nämä:

KN2 Innolux Ihanne_black
KN2 Innolux Ihanne riippuvalaisin, musta.
KN2 Innolux Kupoli_riippu_messinki_0
KN2 Innolux Kupoli riippuvalaisin.
KN2 Innolux Kuplat_gray
KN2 Innolux Kuplat, savunharmaa.

Ehkä suosikkivalinnoillani on jotain tekemistä tämän pimeän vuodenajan kanssa, kun kaikki vaihtoehdot ovat valaisimia! Uusi lempimateriaalini messinki toistuu näissä kaikissa ylläolevissa sopivan pienissä määrin.

KN2 Innolux Sipuli
KN2 Innolux Sipuli riippuvalaisin.

Loppujen lopuksi taidan päätyä valitsemaan suosikikseni pidempiaikaisen haaveeni, Innoluxin Sipuli riippuvalaisimen. <3 Ihastuin tähän valaisimeen tutkiskellessani Innoluxin tuotevalikoimaa viimevuotisen asuntomessuprojektin yhteydessä.

Ehkä tämä sipulin muotoinen, Lisa Johansson-Papen vuonna 1954 suunnittelema, lasikupuinen valaisin jonain päivänä vielä kotiutuu meille.

Tapasin blogi-illassa ensimmäistä kertaa myös Blogivaasassa mukana olevan Maijan, joka kirjoittaa Maijan sisustus & lifestyle blogia. Haastan nyt Maijan kertomaan oman suosikkituotteensa KN2:sen valikoimista. Käythän kurkkaamassa myös hänen suosikkinsa!


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.