Enemmän tai vähemmän kotimaisia lahjaideoita

Enemmän tai vähemmän kotimaisia lahjaideoita

Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä ja joululahjojen hankkiminen alkaa olla ajankohtaista. Tätä postausta kootessani huomasin että perjantaina 4.12.2015 vietetään kaikkien aikojen ensimmäistä Osta työtä Suomeen -päivää.

Kokosin “Christmas gift ideas <3” Pinterest tauluuni ideoita enemmän tai vähemmän kotimaisista joululahjaideoista. Mukana on kotimaisten yritysten tuotteita, joiden kotimaisuuden aste vaihtelee. Jokainen näistä lahjaideoista on sellainen, jonka haluaisin sekä saada että antaa. Lahjoja hankkiessani mietin -tietenkin lahjansaajan maun ja toiveiden lisäksi – että onko tämä sellainen jonka itsekin haluaisin saada?

Seuraa käyttäjän Heidi taulua Christmas gift ideas

Osa näistä lahjoista ylittää oman budjettini, mutta päätin unohtaa sen puolen ideoita kootessani ja keskittyä haaveiluun. Lahjojen hintahaitari vaihtelee siis muutamasta eurosta satoihin euroihin.

Tässä muutamia lahjaideoista eri teemojen alle koottuja kollaaseja:

Saunojalle lahjaideoita
SAUNA | Mayn metallikori, saippua ja kynsiharja. Lapuan Kankureiden Tulitikku-laudeliina, Meri-pesiukinnas ja Terva-pyyhkeet sekä Osmian Rantakivi-palasaippua.
Lahjaideoita kattaukseen
KATTAUS | Lapuan Kankureiden Muoto pöytäliina, Iittalan Vakka laatikko, Desicon mustat antiikkikynttilät, Havin Pihla lautasliinat, Iittalan Allas kynttilänjalka ja Piilopaikka lautanen Pakkanen -kuviolla sekä Graniitin värinen Arctica lautanen.
Lahjakollaasi kokkaajalle
KOKKAUS | Lapuan Kankureiden Panama -patakinnas ja Ruut -pyyhe, Marimekon Pieni kulkunen pannulappu, Iittalan Sarpaneva pata ja Piano salaattiottimet sekä Mayn käsitiskiaine.
Lahjakollaasi lapselle
LEIKKI | Kotonadesign ilmoitustaulu Ruutu musta, Aarikan Reitti kattovalaisin, Lillagunga keinu, eläinmagneetit Paapii Design, luomupuuvillainen Pilkku pussilakanasetti Piccu, villahuovasta valmistettu kori Verso design, Lempi-hylly, joka sopii vaikka yöpöydäksi, Hakola.

Löytyikö mitään kivoja ideoita poimittavaksi? Millaisia lahjaideoita sinulla on hankintalistallasi? Onko mukana kotimaisia tuotteita?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.