Makuuhuoneen muutos: tekstiilit vaihtoon

Makuuhuoneen muutos: tekstiilit vaihtoon

Vanha päiväpeitteemme ja makuuhuoneen sisustustyynynpäälliset menivät kaikki kaupan viime viikonlopun blogikirppiksellä. Tai oikeastaan viimeinen kalatyynynpäällinen vasta sen jälkimainingeissa.

Makuuhuoneen päiväpeite ja sisustustyynynpäälliset menivät vaihtoon kahdestakin eri syystä. Tarvitsemme suuremman päiväpeitteen uuteen sänkyymme ja makuuhuoneen värimaailma muuttuu sen verran että uusimme samalla myös tyynynpäälliset. Sisustustyynyjen sisätyynyt pysyvät samoina.

Nyt olen hankkimassa uusia myymieni tekstiilien tilalle. Päiväpeitteeksi on edelleen kaksi vaihtoehtoa. Finlaysonin Adam päiväpeite tai Pentikin Kelo päiväpeite. Olen hiljalleen kallistumassa Pentikin Kelo päiväpeitteen puoleen. Haluan kuitenkin nähdä vaihtoehdot livenä vielä ennen ostopäätöstä.

Finlayson Adam päiväpeite
Pentik Kelo tikkipeite

Uusia sisustustyynynpäällisiä aion hankkia kaksi, tai korkeintaan kolme. Monia vaihtoehtoja olen selaillut läpi, mutta jostain syystä niistä ei nyt mikään “kolahda”. Mutta eipä niillä tyynynpäällisillä ole vielä mitään kiirettä…

Aion hankkia makuuhuoneeseen yhdet tai kahdet uudet lakanat.

Balmuir
Balmuirin harmaat pellavalakanat, Vepsäläisellä näyttää olevan näitä saatavilla.

Balmuirin pellavalakanat ovat keikkuneet jonkin aikaa hankintalistalla, mutta vilkuilen vielä potentiaalisia  vaihtoehtoja. Haasteena on nimittäin löytää tuplaleveään parisängyn peitteeseen sopivia pussilakanoita. Jos kokoasia ei olisi esteenä, minulla olisi jo monen monta potentiaalista vaihtoehtoa. Olen taas kerran koonnut niitä Pinterestiin.

       Seuraa käyttäjän Heidi taulua Bedroom textiles Pinterestissä.

Harhauduin hieman harmaista (ja kotimaisista) suunnitelmistani, mutta nämä Elloksella myytävät tummat sinivihreät Dirty Linenin TripleX lakanat näyttävät aika houkuttelevilta vai mitä?
Samat lakanat ruskeanharmaina.

Ellokselta löysin oikean kokoisia Himlan ja Dirty Linenin lakanoita. Hintatasoltaan ne eivät (harmi kyllä) juurikaan poikkea Balmuirin lakanoista.

Saimme muuten viime viikolla postissa uuden tuplapeitteen, kotimaisen Joutsen untuvapeitteen. Säästelen sitä vielä sitä hetkeä varten että makuuhuoneen remontti on valmis. (Ja saan toteutettua isomman muutoksen kerralla.) Saa nähdä maltanko muka oikeasti odottaa käyttöönottoa niin pitkään!


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.