Kirppistelyä vielä hetken…

KirppikselläKiitos kaikille teille, jotka kävitte eilen BlogiVaasan POP UP-kirpparilla Kuntsilla! <3 Ja iso kiitos myös Kuntsille! Kävijöitä riitti, tavarat vaihtoivat onnellisesti omistajiaan ja ulkona tuprutti vihdoin lunta. Mikä ihana päivä!

Kirppispöytä

IMG_7957

Eilisestä Blogikirppiksestä innostuneena aion jatkaa kirppistelyä vielä hetken. Laitan vihdoin myyntiin jotain tavaraa, josta on ollut jo pitkään aikomus luopua. Mukana on myös jotain mitä jäi eiliseltä kirppispäivältä.

Lastenhuoneen pöytä ja tuolit saavat lähteä uuteen kotiin. Alan sisustamaan lastenhuonetta enemmän koululaisten tarpeisiin sopivaksi. Esikoiseni on nyt eskarissa ja nuorempi lapsi täyttää 5 vuotta ensi vuoden puolella. On siis aika luopua näistä pienten lasten kalusteista.

Pastellinen lastenhuone
Vanha kuva. Lastenpöytä ja -tuolit, joiden on aika siirtyä uusille käyttäjille. (Tästä kuvasta tulikin mieleeni, että myös tuo varastoon siirretty pinnasänky täytyy laittaa myyntiin!)

Lisäksi saa lähteä Ikean kirjahylly, josta olen halunnut päästä eroon jo kauan. Olen myynyt pikkuhiljaa pois sisustuskirjoja ja myin niitä myös eilen Kuntsilla. Kirjahylly alkaa olla sen verran tyhjä että löydän lopuille tavaroille paikan muualta. Kirjahyllyn lähdön myötä myös olohuoneen sisutushaaveet menevät askeleen eteenpäin…

Kirppistavaraa
Osa näistä sisustuskirjoista odottaa vielä uusia omistajiaan. Myös kirjojen päällä olevia, itse virkkaamiani koreja jäi vielä pari.

Nyt vain etsimään tavaroille uusia koteja. :)

 


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.

2 thoughts on “Kirppistelyä vielä hetken…

  1. Hei!

    Olisin kiinnostunut pöydästä ja tuoleista. Ovatko ne sinulla siis vielä myynnissä? Paljonko pyydät niistä ja minkälaisessa kunnossa ovat? Voitko laittaa minulle spostia? Kiitos :)

    Linda

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s