Valoa kiitos!

Loppusyksyn pimeys ja lyhyet päivät tuntuvat tosi ankeilta. Monina päivinä on ollut niin pimeää, että sisällä on täytynyt pitää valoja päällä koko päivän eikä valoisaa aikaa ole tuntunut olleen juuri ollenkaan. Siksi valaistus tuntuu nyt hyvinkin ajankohtaiselta asialta.

Haussa ovat uudet kattovalaisimet moneen tilaan kotonamme. Olen parhaillaan yrittänyt etsiä makuuhuoneeseen uutta kattovalaisinta. Tällä hetkellä huoneessa on suuri, musta kattokruunu jonka haluaisin vaihtaa hieman erilaiseen valaisimeen. Seuraavakin valaisin voisi olla kattokruunu tai jokin muu riippuvalaisin. Tilaan sopii korkeuden puolesta hyvin jokin suuri, riippuva valaisin. Pääasiallinen toiveeni on että tuleva valaisin valaisee sekä ylös että alas. Lisäksi siinä saisi olla jotain menneen ajan henkeä, joka sopisi vanhaan taloon jossa asumme. Mutta silti en halua sen olevan liian perinteinen. Teollisuushenkisyyskään ei olisi pahitteeksi. Tässä joitain löytämiäni vaihtoehtoja.

Mass Light
Mass Light NA6 riippuvalaisin, Finnishdesignshop. Tämän kelpuuttaisin heti, mutta  4-numeroisen hintansa vuoksi ei oikeasti tule kysymykseenkään. Valaisimissa on marmorikannat ja lasikuvut.
TW003
Artekin TW003 riippuvalaisimet. Kuva: Twentytwentyone. Näitä pitäisi olla ainakin muutaman valaisimen rykelmä.

 

Cone
Cone -kattovalaisin, Lundagård. Kaunis muoto, ja menneen ajan henkeä, mutta muovinen kanta ei kuulosta kovin hyvältä. Näitäkin saisi olla muutama.
528Menu_iso
Menun Franklin riippuvalaisin, Finnishdesignshop. Ei ainakaan liian perinteinen kattokruunu.
Finnishdesignshop Leonard kattokruunu MENU
Menu Leonard riippuvalaisin, Finnishdesignshop. Näitä Menun valaisimia saa myös kokonaan mustana. Polttimot vaihtaisin näistä mielelläni joihinkin toisiin, joista valo ei häikäise silmiä.

Löytyykö sinulta joku näistä valaisimista? Tai joku muu tämän tyylinen? Millainen on sinun suosikkivalaisimesi?

Ps. Saa vinkata jos sinulla on muita vastaavia valaisimia tiedossa.


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.