Pyhäinpäivän syyskattaus

Pyhäinpäivän syyskattaus

Pyhäinpäivän kunniaksi innostuin tekemään juhlavan, syksyisen kattauksen.  Ostin Hemtexistä ehkä noin kuukausi sitten kauniita syksyisia lautasliinoja, joiden värimaailma ja sen käyttö sisustuksessa on houkuttanut minua jo siitä lähtien kun näin kuosin ensimmäistä kertaa. Nyt pääsin vihdoin toteuttamaan jotain tällä värimaailmalla!Hemtex Konkourin

Kattaus syntyi Arabian valkoisista Koko lautasista, Iittalan Teeman syvistä lautasista, Hackmanin Swing aterimista sekä Iittalan hiekan värisistä Kartio laseista ja Ikean harmaista viinilaseista.

astiatPyrin saamaan kattaukseen syksyistä tunnelmaa värimaailman lisäksi myös luonnonmateriaaleilla.Lapset kävivät pyynnöstäni poimimassa kattausta varten syksyisiä lehtiä ja puutarhaan kukkimatta jääneet syysasterit. Kattauksen suuret kävyt minulla oli jo ennestään.

syyskattaus5

käpyMaljakoiksi valitsin keltaiset, Nuutajärven lasin pienet maljakot sekä Iittalan isot Kartio lasit.

syyskattaus8

Kynttilänjalkoina kattauksessa ovat Iittalan mustat Nappula-kynttilänjalat ja Norman Copenhagenin Heima kynttelikkö. Kynttelikön alla on Hemtexiltä ostettu metallitarjotin suojaamassa pöytäliinaa.syyskattaus13

syyskattaus4

syyskattaus11syyskattaus7syyskattaus3syyskattaus9Ja tällainen kattauksesta sitten tuli! Nyt toivotan teille rauhallista pyhäinpäivän iltaa ja lähden sytyttämään lisää kynttilöitä…

 0 thoughts on “Pyhäinpäivän syyskattaus”

Leave a Reply

Your email address will not be published.