Sisustusjumi – Kuulostaako tutulta?

Tämä on monelle omaa kotiaan sisustaneelle, remontoineelle tai rakentaneelle varmasti tuttu vaihe. Että kodin sisustus, remontti tai rakentaminen ei jostain syystä etene, vaan jumittuu johonkin vaiheeseen. Sanotaan että suutarin lapsilla ei ole kenkiä – ja näin on päässyt käynyt myös meillä.

Noin puolen vuoden sisällä nykyisen kotimme hankinnasta saimme aikaan paljon, mutta sen jälkeen ei olekaan tapahtunut kovin mullistavia asioita. Kodin remontointi onkin viime aikoina keskittynyt pääasiassa  taloyhtiön yhteisiin maalaus- ja remontointitalkoisiin.

Tällaisille sisustusjumeille on olemassa monenlaisia syitä. Ja usein olenkin itse auttamassa asiakkaita tällaisissa pattitilanteissa sisustussuunnittelupalveluiden kautta.

 

Olohuone
Olohuoneen sisustus jumissa. (Huomaa puuttuvat jalkalistat.)

Omassa kodissamme sisustusjumin aiheuttaa (kauan kestäneen remonttiväsymyksen ohella) se että seuraavaksi tehtävälistalla on seuraavaksi melko suuret muutokset. Remontin kohteena olisivat nimittäin asuntomme parkettilattiat ja kiintokalusteet (keittiön, eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot). Myös saunan remontointi on listalla, joten nyt täytyy ensin päättää mistä lähdemme liikkeelle!

Ps. Perustin blogille / sivustolle oman Facebook sivun. Tervetuloa siis seuraamaan ja keskustelemaan myös Facebookin puolelle!Leave a Reply

Your email address will not be published.